Πλησιάζουν οι 6οι αγώνες «Nuventi Races»

by Aquafeed 24

Η Nuventi, υπό την αιγίδα του Δήμου Π. Φαλήρου και σε συνεργασία με το Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο του Δήμου, διοργανώνει την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 στον Φλοίσβο του Π. Φάληρου τους 6ους Αγώνες “Nuventi Races” με Κολύμβηση Open Water 1,5 & 3Κ, Τρέξιμο 5 & 10Κ και Τρίαθλο Sprint. Θα γίνει συνδυασμός χρόνων επιλεγμένων αποστάσεων σε Κολύμβηση & Τρέξιμο. Παράλληλα θα διεξαχθούν αγώνες Σκυταλοδρομίας Τριάθλου Sprint. Οι αγώνες τελούν υπό τη αιγίδα της Ε.Ο.Μο.Π.

Μια ανάσα από το κέντρο της πρωτεύουσας και με εύκολη πρόσβαση για όλους, το Π. Φάληρο και οι αγώνες Nuventi Races αναδεικνύονται στο αθλητικό ραντεβού της ευρύτερης περιοχής. Οι διαδρομές περνούν από τα πιο όμορφα σημεία του παραλιακού μετώπου. Οι θεατές θα έχουν πολλαπλές ευκαιρίες να θαυμάσουν τους αθλητές σε όλες τις φάσεις των αγώνων. Οι διαδρομές θα κλείσουν στην κυκλοφορία αυτοκινήτων. Η παραλία του Φλοίσβου θα παραμείνει κλειστή κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Οι αγώνες Nuventi Races είναι ανοιχτοί σε όλους τους αθλητές (ερασιτέχνες, elite, masters, βετεράνους) και αθλούμενους. Θα γίνουν βραβεύσεις γενικής κατάταξης και ηλικιακών κατηγοριών. Ετοιμαστείτε να βρείτε τα όρια σας στους αγώνες των πιο μεγάλων αποστάσεων ή να δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στους αγώνες των πιο μικρών αποστάσεων. Όλα υπόσχονται συναρπαστικές εμπειρίες γεμάτες δράση και θετική ενέργεια!

Η ασφάλεια των συμμετεχόντων θα εξασφαλισθεί με την παρουσία πιστοποιημένων ναυαγοσωστών και διασωστών της Lifeguard Hellas.

ΑΓΩΝΕΣ

Ατομικοί
• Κολύμβηση Open Water 1,5 χλμ
• Κολύμβηση Open Water 3 χλμ
• Κολύμβηση Open Water με στολή (wetsuit) 1,5 χλμ
• Κολύμβηση Open Water με στολή (wetsuit) 3 χλμ
• Τρέξιμο 5 χλμ
• Τρέξιμο 10 χλμ
• Τρίαθλο Sprint (Κολύμβηση 750 μ – Ποδηλασία 20 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ)
• Challenge Short (συνδυασμός χρόνων σε Κολύμβηση 1,5 χλμ χωρίς στολή & Τρέξιμο 5 χλμ)
• Challenge Long (συνδυασμός χρόνων σε Κολύμβηση 1,5 χλμ χωρίς στολή & Τρέξιμο 10 χλμ)
• Challenge Super (συνδυασμός χρόνων σε Κολύμβηση 3 χλμ χωρίς στολή & Τρέξιμο 10 χλμ)

Ομαδικός
• Σκυταλοδρομία Τρίαθλο Sprint, 2 ή 3 ατόμων (Κολύμβηση 750 μ – Ποδηλασία 20 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ)

•• Στους αγώνες Challenge, οι αθλητές θα πρέπει να προλάβουν την εκκίνηση του τρεξίματος που θα δοθεί 75 λεπτά μετά την εκκίνηση της κολύμβησης. Θα επιτραπεί η χρήση στολής (wetsuit) όμως οι συμμετέχοντες θα εξαιρεθούν από την κατάταξη αλλά βέβαια θα τους δοθεί ο χρόνος τους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

• Ανδρών: 16-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+
• Γυναικών: 16-29, 30-39, 40-49, 50+
• Ανδρών με wetsuit: γενική κατάταξη
• Γυναικών με wetsuit: γενική κατάταξη
• Ανδρών Challenge: γενική κατάταξη
• Γυναικών Challenge: γενική κατάταξη
•• Για να σχηματισθεί κατηγορία απαιτούνται τουλάχιστον 6 αθλητές. Διαφορετικά, θα γίνεται σύμπτυξη κατηγοριών.

Σκυταλοδρομίες Τριάθλου:
• Ανδρών / Μικτές (ομάδες ανδρών ή μικτές ανδρών/γυναικών)
• Γυναικών

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Θα απονεμηθούν μετάλλια για τις 3 πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών σε κάθε αγώνα καθώς και για τις 3 πρώτες θέσεις σε κάθε ηλικιακή κατηγορία ανδρών και γυναικών.
Όσοι βραβευθούν στη γενική κατάταξη, δεν θα βραβευθούν και στις ηλικιακές κατηγορίες.
•• Οι απονομές ανδρών και γυναικών θα γίνονται ταυτόχρονα για τις ανάλογες κατηγορίες.
Αναμνηστικό μετάλλιο θα δοθεί σε κάθε τερματίζοντα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 13/7, Αθλητικό Κέντρο Δήμου Π. Φαλήρου (στάση τραμ Τροκαντερό)
16:00 – 16:30 Τεχνική ενημέρωση
16:00 – 20:00 Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

Κυριακή 14/7, Φλοίσβος Π. Φάληρο (στάση τραμ Πάρκο Φλοίσβου)
07:30 – 08:30 Γραμματεία αγώνων
07:30 Άνοιγμα ζώνης αλλαγών Τριάθλου
08:30 Εκκίνηση Τριάθλου και Κολύμβησης Open Water
09:45 Εκκίνηση Τρεξίματος (μετά τη διέλευση του τελευταίου ποδηλάτη)

• Οι απονομές θα γίνουν μετά τους τερματισμούς.

ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

• Κολύμβηση https://goo.gl/kCMFxX
• Τρέξιμο https://goo.gl/zRnWxn
• Τρίαθλο Sprint https://goo.gl/kCMFxX, https://goo.gl/ZhNANL, https://goo.gl/zRnWxn

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Παραλία Φλοίσβου
Τριγωνική διαδρομή 750 μ οριοθετημένη με μεγάλες σημαδούρες.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
Τρίαθλο Sprint: 5 γύροι των 3,8 χλμ (με κίτρινο) και από/προς τη ζώνη αλλαγών (με πράσινο).
Η διαδρομή είναι επίπεδη και σε πολύ καλό οδόστρωμα. Ο δρόμος θα κλείσει στην κυκλοφορία οχημάτων. Οι τριαθλητές δεν περνούν σε ΚΑΝΕΝΑ σημείο επάνω από τις γραμμές του τραμ.
Από τη ζώνη αλλαγών στο Πάρκο Φλοίσβου, κατευθυνόμαστε παραλιακά προς το τέλος του πάρκου, στρίβουμε δεξιά στον δρόμο και αρχίζουμε τους γύρους ποδηλασίας. Συνεχίζουμε προς το Θωρηκτό Αβέρωφ, κατευθυνόμαστε έως το Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας στο Δέλτα Φαλήρου, συνεχίζουμε έως το σημείο ελέγχου και κάνουμε την αναστροφή 1. Επιστρέφουμε πίσω έως τη νότια είσοδο της Μαρίνας Φλοίσβου όπου κάνουμε την κυκλική αναστροφή 2. Κάνουμε τους 5 γύρους (με κίτρινο) και μετά επιστρέφουμε πίσω στη ζώνη αλλαγών από την ίδια διαδρομή (με πράσινο).

ΤΡΕΞΙΜΟ
5 χλμ ένας γύρος και 10 χλμ δύο γύροι
Η διαδρομή είναι επίπεδη και παραλιακή.
Από τον Φλοίσβο, κατευθυνόμαστε παραλιακά προς το τέλος του Πάρκου Φλοίσβου, στρίβουμε δεξιά στον δρόμο και κατευθυνόμαστε έως το Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας στο Δέλτα Φαλήρου, συνεχίζουμε έως το σημείο ελέγχου, κάνουμε αναστροφή και επιστρέφουμε πίσω από την ίδια διαδρομή.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

1. Η γραμματεία την ημέρα των αγώνων και η ζώνη αλλαγών του Τριάθλου θα βρίσκονται παραλιακά στον Φλoίσβο.
2. Η εκκίνηση των αγώνων Κολύμβησης Open Water και του Τριάθλου θα δοθεί μέσα στη θάλασσα (water start) κοντά στην προκυμαία της παραλίας Φλοίσβου.
Στους αγώνες Challenge, θα επιτραπεί η χρήση στολής (wetsuit) όμως οι συμμετέχοντες θα εξαιρεθούν από την κατάταξη αλλά βέβαια θα τους δοθεί ο χρόνος τους.
Στην κολύμβηση Τριάθλου, δεν επιτρέπεται η χρήση στολής (wetsuit) όταν η θερμοκρασία νερού είναι πάνω από 22 °C.
Όλοι πρέπει να περνούν από τις σημαδούρες με τον αριστερό ώμο.
Ο αριθμός ΒΙΒ θα πρέπει να αναγράφεται με σκούρο μαρκαδόρο στον δεξιό ώμο ή για wetsuit στο σκουφάκι κάθε κολυμβητή ή τριαθλητή. Πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης στον αστράγαλο.
Οι κολυμβητές σε κάθε γύρο θα περνούν από σημείο ελέγχου για καταγραφή. Ο τερματισμός θα γίνεται στην παραλία.
Βοηθητικά μέσα, όπως πέδιλα και αναπνευστήρες, θα επιτραπούν αλλά οι αθλητές θα εξαιρεθούν από την κατάταξη. Σημαδούρες ασφαλείας και mp3 επιτρέπονται.
3. Για την καλύτερη ασφάλεια της κολύμβησης και όπως συμβαίνει διεθνώς θα υπάρχει χρονικό όριο 18′ για τα πρώτα 500 μ. Σε περίπτωση που κάποιος υπερβεί το όριο, θα πρέπει να παραδώσει το chip χρονομέτρησης και να ανέβει στο σκάφος του ναυαγοσώστη ή να εξέλθει από το νερό στην πλησιέστερη στεριά. Το παραπάνω χρονικό όριο κρίνεται απαραίτητο για την ασφάλεια των κολυμβητών κατόπιν συνεργασίας των διοργανωτών, της Lifeguard Hellas και του Λιμεναρχείου.
4. Ποδηλατική διαδρομή επίπεδη σε παραθαλάσσιο δρόμο κλειστό στην κυκλοφορία οχημάτων. Το ποδηλατικό σκέλος θα γίνει με κανονισμούς non drafting (10 μέτρα καθαρή απόσταση ενδιάμεσα από ποδήλατο σε ποδήλατο) και ποινή 2 λεπτών για drafting. Tο κράνος θα είναι υποχρεωτικό. Επιτρέπεται η χρήση κάθε είδους ποδηλάτου αρκεί να είναι ασφαλές και σε καλή κατάσταση.
Σημείωση: Για το σκέλος της ποδηλασίας, ισχύουν οι κανονισμοί της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας όσον αφορά στη διεξαγωγή του αγώνα καθώς και στον εξοπλισμό των συμμετεχόντων.
5. Δρομική διαδρομή επίπεδη σε παραθαλάσσιο δρόμο.
6. Ο αριθμός ΒΙΒ πρέπει να φαίνεται στο πίσω μέρος του σώματος στην ποδηλασία και στο μπροστά στο τρέξιμο. Συνιστούμε να φοράτε τον αριθμό ΒΙΒ σε ελαστική ζώνη.
7. Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι να γνωρίζουν τις διαδρομές, τις στροφές και τους γύρους που έχουν διανύσει κατά τη διάρκεια των αγώνων. Οι τριαθλητές μπορούν εύκολα να ξέρουν τους γύρους τους στην ποδηλασία αρκεί να έχουν έναν απλό μετρητή απόστασης ή ρολόι (χρόνος γύρου Χ αριθμό γύρων).
8. Tα chip χρονομέτρησης θα συλλέγονται αμέσως μετά τον τερματισμό.
9. Στις σκυταλοδρομίες, όλες οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται εντός της ζώνης αλλαγών και δίπλα στο ποδήλατο της ομάδας με τον κάθε αθλητή να δίνει το chip χρονομέτρησης στον επόμενο.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

https://goo.gl/z5bnfJ
Πιο κοντά είναι η στάση λεωφορείων Φλοίσβος και μετά η στάση τραμ Πάρκο Φλοίσβου.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Ηλεκτρονική με chip και με σημεία ελέγχου σε κάθε γύρο και στις αναστροφές.
Τα επίσημα αποτελέσματα των αγώνων θα δημοσιευθούν στη σελίδα της Nuventi στο Facebook και στη σελίδα της εκδήλωσης.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννηθέντες το 2003 και πριν. Για τη συμμετοχή σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε και υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση που θα βρείτε στο link https://goo.gl/PQXmxq. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο μέσα στους τελευταίους 12 μήνες και να προσκομίσουν αντίγραφο ιατρικής βεβαίωσης παθολόγου ή καρδιολόγου ότι είναι υγιείς και μπορούν να συμμετάσχουν σε αθλητικούς αγώνες. Παρακαλούμε φέρτε τη δήλωση συμπληρωμένη και τη βεβαίωση πριν τα events για να μην γίνουν καθυστερήσεις. Ο γονέας ή κηδεμόνας ανηλίκου θα πρέπει να υποβάλλει και υπογράψει τη δήλωση πριν τα events ή να την αποστείλει με το γνήσιο της υπογραφής του. Τα παραπάνω ισχύουν για κάθε μέλος ομάδας σκυταλοδρομίας.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Το Team Εθελοντών μας θα δώσει δυναμικό παρόν με θετική ενέργεια όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις μας για να υποστηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Συμβάλουμε όλοι στη δράση «Αθλητές για το Περιβάλλον» ανακυκλώνοντας ό,τι πλαστικό μπουκάλι ή συσκευασία ενεργειακών gel χρησιμοποιήσουμε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Μέρος των εσόδων από τους αγώνες θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων και άλλων ειδών που θα προσφερθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο και συσσίτιο του Δήμου Π. Φαλήρου.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής (chip, αριθμός ΒΙΒ κλπ.) θα γίνει το Σάββατο 13/7 και ώρες 16:00-20:00 από το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Π. Φαλήρου (στάση τραμ Τροκαντερό). Η παραλαβή θα γίνεται στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του κτιρίου που βρίσκεται ακριβώς μετά την κεντρική είσοδο του Αθλητικού Κέντρου. Αν κάποιοι δεν προλάβουν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής, μπορούν να το πάρουν από τη γραμματεία των αγώνων την Κυριακή 14/7 και ώρες 7:30-8:30 πμ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η τεχνική ενημέρωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 13/7 και ώρες 16:00-16:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Π. Φαλήρου (Στάση τραμ Τροκαντερό). Η ενημέρωση θα γίνει στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του κτιρίου που βρίσκεται ακριβώς μετά την κεντρική είσοδο του αθλητικού κέντρου. Θα δοθούν απαντήσεις και διευκρινίσεις σε τυχόν ερωτήματά σας.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Μετάλλιο αγώνα, chip χρονομέτρησης, αριθμός ΒΙΒ. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα λάβουν ό,τι προϊόντα, υπηρεσίες και δώρα προσφέρουν οι χορηγοί και υποστηρικτές μας. Στους προηγούμενους αγώνες μας, είχαμε εξασφαλίσει πλούσιες παροχές όπως: Μπλουζάκι, σκουφάκι κολύμβησης, νερό, μπανάνα, ισοτονικό ποτό, ενεργειακό gel, μπάρα δημητριακών, χυμό, τορτίγια με 5 λαχανικά και pasta μακαρονάδα αποκατάστασης (πριν την απονομή των μεταλλίων) καθώς και υπηρεσίες security. Μείνετε συνδεδεμένοι καθώς θα τα ανακοινώνουμε όλα στις σελίδες των αγώνων στο Facebook. Όλοι οι χορηγοί μας επιθυμούν να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Δεν πρέπει να λείψει κανείς από αγώνες τόσο κοντά στην Αθήνα. Δώσε το παρών!
Δηλώστε τώρα συμμετοχή. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στα links:
https://forms.gle/dV8KqnhBjAA6MpyE6 (νέα φόρμα με σύνδεση Google, δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε την Υπεύθυνη Δήλωση) ή
https://forms.gle/Rub7xsnTUVfhprxV6 (φόρμα χωρίς σύνδεση Google, παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τη μόνο σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κάνετε τη νέα φόρμα)

Για εγγραφή και πληρωμή έως και 9/7
• Κολύμβηση Open Water 1,5 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 20 ευρώ
• Κολύμβηση Open Water 3 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 20 ευρώ
• Τρέξιμο 5 χλμ 10 ευρώ
• Τρέξιμο 10 χλμ 12 ευρώ
• Τρίαθλο Sprint (Κολύμβηση 750 μ – Ποδηλασία 20 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ) 30 ευρώ
• Challenge Short (συνδυασμός χρόνων σε Κολύμβηση 1,5 χλμ χωρίς στολή & Τρέξιμο 5 χλμ) 25 ευρώ
• Challenge Long (συνδυασμός χρόνων σε Κολύμβηση 1,5 χλμ χωρίς στολή & Τρέξιμο 10 χλμ) 30 ευρώ
• Challenge Super (συνδυασμός χρόνων σε Κολύμβηση 3 χλμ χωρίς στολή & Τρέξιμο 10 χλμ) 30 ευρώ
• Σκυταλοδρομία Τρίαθλο Sprint, 2 ή 3 ατόμων (Κολύμβηση 750 μ – Τρέξιμο 5 χλμ) 40 ευρώ

•• Στους αγώνες Challenge, οι αθλητές θα πρέπει να προλάβουν την εκκίνηση του τρεξίματος που θα δοθεί 75 λεπτά μετά την εκκίνηση της κολύμβησης.

Για εγγραφή και πληρωμή από 10/7 έως και 13/7
• Κολύμβηση Open Water 1,5 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 25 ευρώ
• Κολύμβηση Open Water 3 χλμ (χωρίς & με στολή wetsuit) 25 ευρώ
• Τρέξιμο 5 χλμ 12 ευρώ
• Τρέξιμο 10 χλμ 15 ευρώ
• Τρίαθλο Sprint (Κολύμβηση 750 μ – Ποδηλασία 20 χλμ – Τρέξιμο 5 χλμ) 40 ευρώ
• Challenge Short (συνδυασμός χρόνων σε Κολύμβηση 1,5 χλμ χωρίς στολή & Τρέξιμο 5 χλμ) 30 ευρώ
• Challenge Long (συνδυασμός χρόνων σε Κολύμβηση 1,5 χλμ χωρίς στολή & Τρέξιμο 10 χλμ) 35 ευρώ
• Challenge Super (συνδυασμός χρόνων σε Κολύμβηση 3 χλμ χωρίς στολή & Τρέξιμο 10 χλμ) 35 ευρώ
• Σκυταλοδρομία Τρίαθλο Sprint, 2 ή 3 ατόμων (Κολύμβηση 750 μ – Τρέξιμο 5 χλμ) 50 ευρώ

Παρακαλούμε αποφύγετε την εγγραφή σας κατά την ημέρα των αγώνων. Για εγγραφή και πληρωμή στις 14/7 εάν υπάρχει διαθεσιμότητα και για περιορισμένο αριθμό θέσεων
• Κολύμβηση Open Water 50 ευρώ
• Τρέξιμο 30 ευρώ
• Τρίαθλο Sprint 80 ευρώ
• Challenge Short 70 ευρώ
• Σκυταλοδρομία Τρίαθλο Sprint, 2 ή 3 ατόμων, 95 ευρώ

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Παρασκευή 12/7 για περιορισμένο αριθμό αθλητών.
Τα ΒΙΒ θα έχουν το όνομα των συμμετεχόντων για όσες εγγραφές και πληρωμές γίνουν έως και την Τρίτη 9/7.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, έχει προστεθεί η Alpha Bank και η Eurobank.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ / PIRAEUS BANK
IBAN: GR9101720420005042076253083

ALPHA BANK
IBAN: GR6001401180118002002020880

EUROBANK
IBAN: GR1902600350000130200773937

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: NUVENTI
• Το ονοματεπώνυμο σας πρέπει να αναγράφεται οπωσδήποτε στην αιτιολογία/περιγραφή του καταθετηρίου αλλιώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η εγγραφή σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέλιος Χάσικος, Ph.D.
nuventi@yahoo.com
Τηλ. 6944698981 (για τυχόν επείγουσες ερωτήσεις)

•• Παρακαλούμε κάνετε “Like” και “Follow” τη σελίδα Nuventi και τη σελίδα της εκδήλωσης για τους αγώνες στο Facebook για να βεβαιωθείτε ότι θα λαμβάνετε όλες τις σημαντικές ενημερώσεις και ειδοποιήσεις σχετικά με τους αγώνες. Μείνετε συνδεδεμένοι.

•• Please “Like” and “Follow” Nuventi and the Event page for the races on Facebook to make sure that you receive all important updates and notifications about the races. Stay tuned.

Follow us on:
www.facebook.com/nuventi
www.facebook.com/events/450763445724052
Twitter: @Nuventi1
Instagram: nuventi1

#Nuventi #NuventiRaces #Swimming #Triathlon #Running #WeLoveSwimming #WeLoveTriathlon #WeLoveRunning #WeLoveSportsRacing

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA