Έχει πάρει… φόρα ο Ναυτικός Όμιλος Χίου στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα κινείται γρήγορα για την ενίσχυσή της, προκειμένου να έχει από νωρίς ηρεμία, γνωρίζοντας ότι έχουν καλυφθεί σημαντικά κενά στο ρόστερ.

Μετά τον Μιχάλη Βέκκο και τον Γιάννη Τζώρτζη, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στη Χίο, μια ανάσα από την ομάδα του Νησιού της Μαστίχας βρίσκονται ακόμη δύο παίκτες που αγωνίστηκαν πέρυσι στον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα οι Νίκος Καρακάσης και Στάθης Χατζηστεφάνου.

«Μετακομίζει» στη Χίο και ο Γιάννης Τζώρτζης!

Οι δύο αθλητές, βοήθησαν σημαντικά τον Παναθηναϊκό στην παραμονή του στην Α1 κατηγορία ανδρών και την επόμενη σεζόν θα φορέσουν το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Χίου, με τον Καρακάση μάλιστα να έχει αγωνιστεί στο παρελθόν εκεί, στην ιστορική χρονιά όπου ο ΝΟΧ κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα το 2018 με προπονητή τον Μιχάλη Λαζαρίδη.

Σε συζητήσεις με τον ΝΟ Χίου ο Μιχάλης Βέκκος!

Ο Νίκος Καρακάσης αγωνίζεται ως περιφερειακός ενώ ο Χατζηστεφάνου έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις, καθώς μαρκάρει, μπαίνει 2ος φουνταριστός, ενώ παίζει και στην περιφέρεια. Δύο πολύ σημαντικά εργαλεία στη διάθεση του Γιώργου Ντόσκα, με το… γκρουπ των Αθηναίων να μεγαλώνει, ένα γκρουπ το οποίο θα προπονείται κυρίως στην πρωτεύουσα, σύμφωνα με όσα γνωρίζει το #AQF24!

Facebook Comments