«Πλημμύρισε» ελληνικά χαμόγελα το ΠΕΑΚ Ιωαννίνων, για τα 4 Μετάλλια της Ελλάδας

by Alekos Koumanis

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, από πλευράς Εθνικής μας ομάδας, στην 2η ημέρα του 27ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών στα Γιάννενα, δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένοι για τις επιτυχίες  και τα μετάλλια που πρόσθεσαν στη συλλογή της Ελλάδας που έφτασε πλέον τα πέντε (5) στην διοργάνωση.

Τέσσερα μετάλλια, το ένα χρυσό, άλλα δύο αργυρά και ένα χάλκινο, συνέθεσαν μια εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών μας, στην διοργάνωση που φιλοξενείται στο ΠΕΑΚ Ιωαννίνων.

Οι δηλώσεις τους:

Δρυγούτης Κωνσταντίνος,  (Χρυσό μετάλλιο 200μ Διπλά Πέδιλα): «Δούλεψα πολύ σκληρά, αφιέρωσα πολύ χρόνο και κόπο και σίγουρα ήθελα ένα μετάλλιο. Η περηφάνια και η χαρά που νιώθω δεν περιγράφονται. Στόχος μου τα 400 μέτρα, αύριο και μετά από ένα μήνα οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες».

Σοφία Κτενά, (Αργυρά μετάλλια 100μ Υποβρύχιο & 4χ50μ Επιφάνεια Μικτής): «Ήξερα που βρίσκομαι και πόσο έχω δουλέψει. Ήθελα το μετάλλιο, στο ατομικό μου αγώνισμα σήμερα, όποιο χρώμα κι αν ήταν, γιατί έτσι ανταμείβεται ο  κόπος και η δουλειά σου.

Στη σκυτάλη, η θερμή υποστήριξη της εξέδρας ήταν που μας έδωσε την ώθηση. Πέσαμε στη φωτιά, γιατί όλα ήταν ανοιχτά στο αγώνισμα. Ξέραμε ότι θα είμαστε στο βάθρο, αλλά όχι σε ποια θέση.

Θέλω πολύ να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία μας, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους χορηγούς και την ομάδα των επιστημόνων που ήταν στο πλευρό μου και με στήριξε σε όλη την προσπάθειά μου».

Τάσος Μυλωνάκης, (Χάλκινο μετάλλιο 100μ Υποβρύχιο & Αργυρό 4χ50μ Επιφάνεια Μικτής): «Νιώθω τέλεια, είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μετάλλιο στο αγώνισμα μου, χάρη στην προσπάθειά μου και σίγουρα θα δείτε και στα επόμενα αγωνίσματα τα ανάλογα αποτελέσματα.

Στη σκυτάλη, η κούρσα ήταν απολαυστική. Πέσαμε όλοι μας ψυχωμένοι και τα καταφέραμε να βρεθούμε στο βάθρο.

Έχει πολλές προοπτικές η ελληνική αποστολή σ’ αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Λουκάς Καρετζόπουλος, (Αργυρό μετάλλιο 4χ50μ Επιφάνεια Μικτής)

«Τα δώσαμε όλα. Μπήκαμε αποφασισμένοι στον αγώνα και είπαμε ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι γιατί αυτό το αγώνισμα μας είχε καταραστεί, όλοι 4οιερχόμασταν»

Βασιλεία Τσιγκόϊα, Αργυρό μετάλλιο 4χ50μ Επιφάνεια Μικτής)

«Πολλά χρόνια τώρα η Ελλάδα ήταν συνέχεια 4η σ’ αυτό το αγώνισμα. Ήταν στόχος μας αυτό το μετάλλιο και πολύ σημαντική η στήριξη του κόσμου. Οι επόμενες ημέρες, θα είναι εξίσου σημαντικές για το άθλημα μας, στην  διοργάνωση»

Αλέξανδρος Ξιάρχος: «Τους αξίζουν τα συγχαρητήρια»

Την απόλυτη ικανοποίηση του εξέφρασε και ο Αλέξανδρος Ξιάρχος, τεχνικός σύμβουλος και  ομοσπονδιακός προπονητής μας, για τα επιτεύγματα των αθλητών μας στα Γιάννενα:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας. Οι προπονήσεις μας απέδωσαν όπως περιμέναμε και περιμένουμε και για τις επόμενες δύο ημέρες των αγώνων. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τόσο την Ομοσπονδία μας, όσο και τους χορηγούς που στηρίζουν το άθλημά μας».

 

Πηγή: ΚΟΕ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA