Πιθανή η διεξαγωγή του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών στην Πάτρα!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα συνεχώς αυξάνονται οι πιθανότητες του ενδεχόμενου διεξαγωγής του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών στην Πάτρα. 

Την περασμένη σεζόν η διοργάνωση έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία στην πόλη της Λάρισας και φαίνεται πως οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας επέλεξαν να γίνει και φέτος εκτός Αττικής, προκειμένου να δώσουν την ευκαιρία σε μία πόλη της επαρχίας να γεμίσει το κολυμβητήριο και να δει από κοντά σπουδαίους αθλητές να διεκδικούν τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδος. Η Πάτρα άλλωστε είναι μία περιοχή με τεράστια παράδοση στο χώρο της υδατοσφαίρισης και αποτελεί από μόνη της ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για το άθλημα στη χώρα μας.

Πέραν των σπουδαίων ομάδων που έχουν πρωταγωνιστήσει ανά τα χρόνια και των σπουδαίων αθλητών που έχουν αναδειχθεί, είναι γεγονός πως κάθε φορά που η Εθνική μας Ομάδα αγωνίζεται στο «Α.Πεπανός» το κολυμβητήριο γεμίζει από φίλους του πόλο και δημιουργείται μία αίσθηση γιορτής. Εφόσον η συμφωνία για τη διεξαγωγή του Final 4 τελεσφορήσει, θα είναι ακόμη μία ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να κατακλείσουν την πισίνα και να παρακολουθήσουν πολύ δυνατούς αγώνες ανάμεσα σε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στη χώρα.

Για όλα αυτά και φυσικά για τις πιθανότητες του να συμβούν, μίλησε στο Peloponnisos FM 104,1 ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Κυριάκος Γιαννόπουλος, εξηγώντας πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε επαφή με το ΠΕΑΚ και την Περιφέρεια προκειμένου να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Δείτε παρακάτω τα όσα δήλωσε ο Κυριάκος Γιαννόπουλος:

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA