Πυρετό ο Μουρίκης – Έμεινε εκτός αποστολής!

by Aquafeed 24

Στην Ιταλία βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (15/10), η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία την Τετάρτη (17/10, 21:30) ρίχνεται στη μάχη του Champions League. Oι Πρωταθλητές Ευρώπης ξεκινούν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι με ορίζοντα την υπεράσπιση του στέμματος, από την έδρα της Βερόνα, η οποία συμπλήρωσε τον όμιλο προερχόμενη από την προκριματική φάση.

Την αποστολή του Ολυμπιακού που ταξίδεψε τη Δευτέρα αποτελούν οι: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Κάκαρης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Μπούσλιε, Γαλανόπουλος.

Φουντούλης: «Είμαστε το φαβορί»

Κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής ο Γιάννης Φουντούλης δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Ξεκινάμε με ένα εκτός έδρας παιχνίδι που είναι πάντα επικίνδυνο.  Αντιμετωπίζουμε μια νεανική ομάδα που έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό αφού έχει δώσει περισσότερα παιχνίδια από εμάς αγωνιζόμενη στην προκριματική φάση. Ωστόσο εμείς είμαστε το φαβορί και με σωστή διαχείριση του παιχνιδιού θα φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε προετοιμασμένοι και γνωρίζουμε ότι όλες οι ομάδες θα δίνουν τον καλύτερό τους απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης. Αυτό κάνει πιο ενδιαφέρουσα την αποστολή μας γιατί ωραίο να νιώθεις ότι ο άλλος έδωσε τα πάντα και εσύ είσαι νικητής. Πρόκειται για μια συνθήκη που θα κάνει καλό στην ομάδα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA