Πήρε την ευθύνη για τη χαμένη ευκαιρία του ΑΝΟΓ ο Χατζηκυριακάκης!

by Aquafeed 24

Σε ένα άκρως χορταστικό παιχνίδι, το πιο «γεμάτο» επιθετικά σε όλο το πρωτάθλημα έως τώρα, ΑΝΟ Γλυφάδας και Απόλλων Σμύρνης μοιράστηκαν από έναν βαθμό έκαστος το Σάββατο, στο εντυπωσιακό 18-18 που σημειώθηκε στο «Α. Δημητρόπουλος», με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με πάρα πολλά προβλήματα.

Στον ΑΝΟΓ η συγκεκριμένη ημέρα άφησε ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη βρισκόταν μπροστά στο σκορ με τρία γκολ, αλλά ισοφαρίστηκε στο φινάλε και ο Μάριος Χατζηκυριακάκης, θέλησε μέσω δηλώσεων να πάρει την ευθύνη για αυτό το γεγονός, καθώς αποτελεί τον πιο έμπειρο παίκτη της ομάδας και γνωρίζει αναμφίβολα από τέτοιες καταστάσεις.

Οι δηλώσεις του Μάριου Χατζηκυριακάκη:

«Όταν βάζεις 18 γκολ και δεν κερδίζεις θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα συγκέντρωσης και όχι αγωνιστικό. Κάναμε πάρα πολλά λάθη αμυντικά και αυτό φαίνεται από το τελικό σκορ και ειδικότερα από την τελευταία περίοδο του αγώνα. Δεχθήκαμε και εμείς ακριβώς το ίδιο σύνολο τερμάτων στην άμυνα μας, με κυριότερο γεγονός την ισοφάριση στο 0.01 από τον Μπογκντάνοβιτς (σ.σ Εννέα γκολ στο εν λόγω παιχνίδι ο παίκτης του Απόλλωνα), ο οποίος σκόραρε περισσότερα από τα μισά γκολ της ομάδας του, ενώ για εμάς ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος ήταν εξίσου εξαιρετικός (σ.σ Επτά γκολ) κα κάνει ένα φοβερό πρωτάθλημα επιθετικά.

Πρέπει να διορθώσουμε την άμυνα μας, γιατί στην τελευταία περίοδο των τελευταίων τριών αγώνων έχουμε δεχθεί 19 γκολ. Γενικά, είμαι άνθρωπος που βγαίνει μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις και θα πάρω την ευθύνη για τη θεωρητικά «ήττα», γιατί για εμάς είναι σαν ήττα όταν προηγούμαστε με τρία γκολ και στο τέλος δεν κερδίζουμε. Είμαστε νέα ομάδα, με μικρό μέσο όρο και σαν πιο μεγάλος πρέπει να το πάρω πάνω μου. Σίγουρα, το ψυχολογικό κομμάτι παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά στη δική μας περίπτωση πρέπει να αποβάλλουμε κατά κύριο λόγο ένα τεράστιο άγχος που έχει προκληθεί στα τελευταία παιχνίδια και συγκεκριμένα στα 4α οκτάλεπτα, όπου έχουμε χάσει βαθμούς.

Ο ένας βαθμός σίγουρα είναι ένα «μαξιλαράκι» για τη συνέχεια, αλλά μπορεί να μη σημαίνει και κάτι. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι και ευελπιστώ να κλείσουμε με μια καλή εμφάνιση και να μπορέσουμε στη διακοπή να κάνουμε τον απολογισμό μας και να διορθώσουμε πολλά πράγματα εντός και εκτός νερού, για τη δύσκολη συνέχεια».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA