Ενίσχυσης συνέχεια για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο επέλεξε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών οικοιοθελώς.

Ύστερα από την απόκτηση τεσσάρων παικτών από την περυσινή πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας ΑΕΚ, (Ξενάκης, Λύκαρης, Πετρόπουλος, Δαβίλλας) και την συμφωνία με τον Νίκο Καρακάση από τον Πανιώνιο που δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, τώρα η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου υπέγραψε με τον Μιχάλη Δανούρδη.

Ο Δανούρδης αγωνίζεται ως περιφερειακός και είναι μια πολύ ουσιαστική μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αποκτά έναν παίκτη σε καλή ηλικία (28) με εμπειρία τόσο στην Α1 ανδρών, όσο και στην εν λόγω κατηγορία. Ο δεξιόχειρας αθλητής πέρυσι αγωνίστηκε στον ΓΣ Περιστερίου και έφτασε έως τον τελικό της Α2 ανδρών, όπου η ομάδα του κέρδισε την άνοδο.

Μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές και σίγουρα θα βοηθήσει το «τριφύλλι» στο νέο πρωτάθλημα. Στο παρελθόν έχει επίσης αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Αργοστόλι, Νηρέα Γέρακα και σε ΝΕ Πατρών, ΝΟ Πατρών, ενώ το 2011 είχε ανακηρυχθεί rookie της σεζόν στην Α1.

Facebook Comments