Ο Υδραϊκός συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, καθώς την Πέμπτη (2/7) το βράδυ πέτυχε μια ακόμα σπουδαία νίκη, που τον φέρνει πιο κοντά στην κατάκτηση της 3ης θέσης στην τελική κατάταξη, που είναι πολύ πιθανό να του εξασφαλίσιε την έξοδο στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

 

Η ομάδα του Βολτυράκη επιβλήθηκε με 9-6 επί του ΝΟ Χίου, στο κολυμβητήριο του Αλίμου, σε αγώνα που είναι στο πρόγραμμα της επόμενης και τελευταίας 22ης αγωνιστικής, ο οποίος προηγήθηκε της διεξαγωγής της 21ης αγωνιστικής για να μπορέσει ο ΝΟ Χίου να διευκολυνθεί στην πιο γρήγορη επιστροφή του στο νησί της μαστίχας.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Υδραϊκός ξέφυγε 4 βαθμούς από τον 4ο Απόλλωνα Σμύρνης, με έναν αγώνα περισσότερο, αλλά το Σάββατο (4/7), οι δυο ομάδες παίζουν μεταξύ τους στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Τότε ο Υδραϊκός θα τελειώσει τους αγώνες του, ενώ στον Απόλλωνα θα απομένει το ματς της τελευταίας και 22ης αγωνιστικής με τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Που σημαίνει ότι ακόμα είναι ανοιχτή η υπόθεση 3η θέση.

 

Με όπλο την καλή άμυνά του και με καλά διαστήματα επιθετικά στο πρώτο και το τρίτο οκτάλεπτο, η ομάδα του Βολτυράκη διαμόρφωσε τη διαφορά των τριών γκολ, που διατήρησε μέχρι το φινάλε.

 

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 9-6

 

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 2-1, 2-2.

 

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας Ν. 2, Γούρας, Κοκκινάκης 1, Χατζηκυριακάκης 2, Πρέκας, Μπλάνης, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ. 2, Παπασηφάκης 1, Τσαχιλίδης 1, Καπετανάκης, Παρτσόγλου, Βιδάλης, Καλαμβόκης.

 

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος Ι., Μιμίδης Στ. 1, Μιμίδης Μ. 1, Σφηκάκης 2, Παππάς, Κουλιεράκης, Μόκκας, Μαρουλάς, Κουρλιάφτης, Καλαργυρός 1, Καρακούρος Μ., Γκίλλας 1.

 

Διιαιτητές: Κουρτίδης, Μαρκοπούλου

 

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Πηγή: koe.org.gr

Facebook Comments