Πέτυχε και τώρα στρέφει το βλέμμα στο Τόκιο!

by Aquafeed 24

Τις δυνάμεις του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα συγκεντρώσει στο τέλος της σεζόν ο Ευάγγελος Δουδέσης, καθώς ο νεαρός Έλληνας τεχνικός αποχαιρετά τον σύλλογο της Πόλαρ Μπερς, στην οποία υπήρξε και αθλητής στα πρώτα του χρόνια επί ολλανδικού εδάφους.

Σε διασυλλογικό επίπεδο πέτυχε απόλυτα και με τη λήξη της σεζόν θα στρέψει το βλέμμα στην εθνική γυναικών της Ολλανδίας ως βοηθός του Άρνο Χαβένγκα, με φόντο τη συμμετοχή των πρωταθλητριών Ευρώπης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Μάλιστα, ήδη η Πόλαρ Μπερς προγραμμάτισε την πρόληψη του Alfred van Drop, ως αντικαταστάτης του Ευάγγελου Δουδέση. Το 2016 η Πόλαρ Μπερς ήταν τελευταία και το 2018 με την καθοδήγηση του Έλληνα προπονητή κέρδισε το πρωτάθλημα, ενώ πριν από μια εβδομάδα στέφθηκε Κυπελλούχος Ολλανδίας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη στην καριέρα του Δουδέση είναι προϊόν μεθόδευσης από την ολλανδική ομοσπονδία, η οποία με κορυφαίο στόχο την πρόκριση και προετοιμασία της εθνικής γυναικών στους Ολυμπιακούς, απαιτεί με τη λήξη της φετινής σεζόν κανένα μέλος του προπονητικού επιτελείου να μην έχει υποχρεώσεις με σύλλογο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA