«Διαθέτουμε θέληση και ομαδικότητα»

by Aquafeed 24

Η πρώτη νίκη για τον Εθνικό Πειραιώς στο φετινό πρωτάθλημα δεν άργησε να έρθει, ενώ στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το παιχνίδι με τον ΝΟ Ρεθύμνου (11-7) την περασμένη Τετάρτη αποτελεί παρελθόν, με την Ξένια Πέττα να κάνει δηλώσεις στην Επίσημη σελίδα του γυναικείου τμήματος, τονίζοντας ότι οι «κυανόλευκες» του Κώστα Βαμβακάρη διαθέτουν θέληση και ομαδικότητα, ώστε να πετύχουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι δηλώσεις της νεαρής φουνταριστής του «Αυτοκράτορα»:

«Στόχος μας στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο ήταν να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, δεδομένου της καλής προετοιμασίας που κάνουμε όλο αυτό το διάστημα. Στα δύο πρώτα οκτάλεπτα είχαμε αρκετά καλό ρυθμό, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, όμως στη συνέχεια τον χάσαμε, με αποτέλεσμα να δεχθούμε κάποια γκολ. Παρόλα αυτά, το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε δυναμικά, προκειμένου να είμαστε ετοιμοπόλεμες στις επερχόμενες αναμετρήσεις.

Η ομάδα χρειάζεται χρόνο και δουλειά για να έχει καλά αποτελέσματα. Είμαστε μια νέα ομάδα, με μια αρκετά καλή βάση και πιστεύω ότι αγώνα με αγώνα θα εμφανιζόμαστε βελτιωμένες. Θέληση και ομαδικότητα υπάρχει οπότε δεν σταματάμε εδώ και θα παλέψουμε για να έρθουμε πιο κοντά στους φετινούς στόχους που έχει το τμήμα».

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA