Η αγωνιστική δράση στο άθλημα των Καταδύσεων για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκινά το Σαββατοκύριακο (21-22/12) στο κλειστό καταδυτήριο του ΟΑΚΑ, όπου θα πραγματοποιηθεί το Κύπελλο Χριστουγέννων, καθώς επίσης και η Ημερίδα ΟΠΕΝ και Ε’ Κατηγορίας (προαγωνιστική).

 

Τη Δευτέρα (23/12), ο Νίκος Μόλβαλης, ο Θάνος Τσιρίκος, ο Θεόφιλος Αυθίνος και η Αγγελική – Λύδια Γεωργοπούλου θα μεταβούν στη Ρούζα (προάστειο της Μόσχας) στη Ρωσία, για καμπ προετοιμασίας, έως και τις 8 Ιανουαρίου.

 

Στο πλαίσιο των αγώνων και του καμπ, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Πέτρος Φυρίγος, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, αναφέροντας τα κάτωθι: “Είναι ο πρώτος αγώνας και το πρώτο τεστ για τη νέα αγωνιστική χρονιά, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών. Το Κύπελλο Χριστουγέννων θα συνδυαστεί με την Ημερίδα στην ΟΠΕΝ και Ε’ κατηγορία και ευελπιστούμε σε καλά αποτελέσματα για την περίοδο. Η Ημερίδα στην ΟΠΕΝ κατηγορία και το καμπ στη Ρωσία είναι η αρχή για μία σειρά αγώνων Γκραν Πρι που θα ακολουθήσουν το Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, με τελικό στόχο το Πακόσμιο Κύπελλο τον Απρίλιο στο Τόκιο, όπου δίνει πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Αυγούστου”.

Πηγή: ΚΟΕ

Facebook Comments