Το ντέρμπι ανάμεσα στο Περιστέρι και τον ΑΝΟ Γλυφάδας βρήκε μεγάλους νικητές τους Περιστεριώτες με 9-7!

Η ομάδα του Κώστα Λούδη άντεξε στην πίεση που του ΑΝΟΓ  και πήρε το βράδυ της Τετάρτης στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, μία πολύ σημαντική πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος. Το παιχνίδι ήταν πολύ κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος και δικαίωσε όσους το χαρακτήρισαν ως μεγάλο ντέρμπι.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη προηγήθηκε και με 3-0 στις αρχές του δεύτερου οκτάλεπτου, αλλά ο νεανικός ΑΝΟΓ του Γιάννη Κατρουζανάκη αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, αντέδρασε και ισοφάρισε σε 5-5 και 6-6. Με γκολ, των Φάρκας και Καρούντζου, όμως, οι Περιστεριώτες έκαναν το 8-6 και ουσιαστικά “καθάρισαν” τη νίκη. Ο Δουρίδας μείωσε σε 8-7, 1.14 πριν από τιο φινάλε, αλλά ο Παπασηφάκης σφράγισε τη νίκη για τον ΓΣΠ με το τελικό 9-7 σε κόντρα, ύστερα από επιθετικό που σφυρίχτηκε εις βάρος του ΑΝΟΓ, 55 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη. Ο ΑΝΟΓ δεν είχε στη διάθεση του τον τραυματία, Μάριο Χατζηκυριακάκη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7-9

Οκτάλεπτα: 0-2, 2-2, 3-1, 2-4.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π., Γαλάνης, Δουρίδας 1, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου 1, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς 2, Μιγιούσκοβιτς, Ηλιόπουλος, Μπελέσης 1, Πούρος 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας 2, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας 1, Παπασηφάκης 2, Τοράκης 1, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Βόσικας

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας