Ανέβηκαν για ακόμα μια φορά στο βάθρο των νικητριών μιας μεγάλης διοργάνωσης και σήκωσαν πάλι ψηλά στον ιστό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος την ελληνική σημαία και την Ελλάδα στην ελίτ του παγκόσμιου στερεώματος τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.

Μετά από συνεχείς τέταρτες θέσεις στα περισσότερα αγωνίσματα του Ευρωπαϊκού της Ρώμης, η ελληνική αποστολή κατέκτησε το μετάλλιο που τόσο πολύ επιζητούσε, ήταν χάλκινο και ήρθε στον τελικό του Κόμπο. Δύο από τις πρωταγωνίστριες της νέας μεγάλης διάκρισης του αθλήματος, η Ελένη Φραγκάκη και η Ζωή Αγραφιώτη μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ και τόνισαν:

Ελένη Φραγκάκη: “Είμαστε πολύ χαρούμενες, κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, τέλεια σύμφωνα με τις προπονήτριές μας. Κάναμε περήφανους όλους όσους μας πίστεψαν, δηλαδή εκτός από τις προπονήτριές μας, τις οικογένειές μας, τους φίλους μας. Ήταν ένα μετάλλιο που το θέλαμε πολύ και το κατακτήσαμε και είμαστε πλέον κι εμείς οι ίδιες παρήφανες που σηκώσαμε για άλλη μια φορά την Ελλάδα ψηλά”.

Ζωή Αγραφιώτη: “Ευχαριστούμε, κατ´ αρχάς όλους όσοι ήταν δίπλα μας και μας στήριξαν, την ομοσπονδιακή προπονήτρια Νάστια Γκούτσεβα, τη Βιβή Λιθαδιώτη, όλο το υποστηρικτικό τιμ, τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, τους συγγενείς και τους φίλους μας και όλους όσους μας επευφημούσαν. Είμαστε πολύ ικανοποιημένες και πολύ περήφανες που έκλεισε τόσο όμορφα αυτός ο κύκλος, καθώς από του χρόνου δεν θα υπάρχει πια το αγώνισμα του Κόμπο. Είναι ένα αγώνισμα που μας πάει πολύ και με την ίδια χορογραφία πήραμε πέρυσι ασημένιο ευρωπαϊκό μετάλλιο στη Βουδαπέστη. Και θεωρώ ότι φέτος εκτελέσαμε ακόμα καλύτερα το πρόγραμμά μας”.

Πηγή: koe.org.gr

Facebook Comments