Πέρασε νικηφόρα από τον Πειραιά η Βουλιαγμένη!

by Aquafeed 24

Στο κυριότερο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α’ γυναικών η Βουλιαγμένη επικράτησε του Εθνικού με 14-8

Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό από το πρώτο λεπτό. Ο Εθνικός, που έχει ως στόχο να μειώσει την διαφορά που τον χωρίζει από τον Ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη, προσπάθησε να μείνει στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Σταδιακά όμως τα κορίτσια της Αντιόπης Μελιδώνη αύξαναν την διαφορά και έφτασαν στην τελική επικράτηση με πρωταγωνίστρια την Έλενα Ξενάκη που σημείωσε 5 τέρματα.

Ο Εθνικός Πειραιώς αγωνίστηκε χωρίς την τραυματισμένη Σήλια Λογοθέτη, ενώ η Βουλιαγμένη δεν είχε στη διάθεση της την Μαρία Πάτρα.

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-14

Τα οκτάλεπτα: 4-5, 1-2, 1-3, 2-4.

ΕΘΝΙΚΟΣ (προπονητής Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 2, Μαμόγλου 2, Μπερίκου, Χατζηκυριακάκη 1, Γαλανάκη, Πεττα 1, Δούλη 1, Μπιτσάκου, Γκότζια, Ζαφειράκη, Παναγιωτοπούλου, Χέλμη 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (προπονήτρια Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας 3, Ανδρεάδη, Μουστακαρία 1, Γιαννοπούλου 2, Ξενάκη 5, Νίνου 1, Γαρδέρη, Κώτσια 1, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 1, Καϊάφα, Πάτρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

Διαιτητές: Σταυρίδης – Καλουζάκης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA