Επανεκκίνηση με τρεις βαθμούς για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, ο οποίος πέρασε από την έδρα του Παναθηναϊκού στου Γουδή.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη, χωρίς τον Σπύρο Φωτόπουλο, τον Δημήτρη Κουρούβανη και τους δύο Αμερικανούς, επικράτησε 10-4, ενώ και ο ΠΑΟ του Νίκου Βενετόπουλου μετρούσε σημαντικές απουσίες, όπως για παράδειγμα των δύο ξένων του, Σμιθ και Κόσιτς και του Πανταζόπουλου.

Ο ΑΝΟΓ από το πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε, σε έναν αγώνα με χαμηλή παραγωγικότητα, ενώ δεν άφησε χώρους στον Παναθηναϊκό να απειλήσει και συντήρησε το προβάδισμα του στο δεύτερο μισό του αγώνα. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Νικόλας Αλβέρτης του ΑΝΟΓ (3) που χρίστηκε και φουνταριστός αρκετές φορές, ενώ η βασική του θέση είναι στην περιφέρεια. Ακολούθησαν Παπούκας και Κατσαγούνος με δύο έκαστος.

Με αυτή τη νίκη ο ΑΝΟΓ έφθασε τοςυ 27 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση προσπερνόντας για έναν πόντο τον Εθνικό Πειραιώς που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στους 6 βαθμούς.

Οκτάλεπτα: 0-2, 0-2, 3-3, 1-3

Παναθηναϊκός (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης, Παπαδημητρίου Δ. 1, Σιαμάς, Εγνατιάδης, Χριστοφορίδης 1, Μπιτσάκος, Χατζηστεφάνου, Αθανασίου, Γκαράνης, Δευτεραίος, Κατσαγούνος 2, Σαλτέρης, Παπαδημητρίου Αλ., Μοσχοβέλης.

ΑΝΟΓ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τζελάτης 1, Παπούκας 2, Μαυρωτάς, Πούρος 1, Περόπουλος, Μπραΐμης, Φωτεινάκης, Χατζηγούλας 1, Δαμιανός, Νιαρχάκος 1, Αλβέρτης 3, Ηλιόπουλος, Γαλάνης, Λεμπέσης 1.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Πολίτης

 

Facebook Comments