Πέρασε από τη Χίο η Βουλιαγμένη!

by Aquafeed 24

Μετά το σοκ της ήττας του, την προηγούμενη αγωνιστική από τον ΓΣ Περιστερίου, ο ΝΟ Βουλιαγμένης επανήλθε δριμύτερος τη νέα χρονιά και επέστερψε στις νίκες και μάλιστα εκτός έδρας, καθώς επιβλήθηκε άνετα με 17-6 επί του ΝΟ Χίου στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας, για την 11η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α1 Ανδρών.

Οι σύγχρονοι “μπέμπηδες” του Χρβόγε Κόλιανιν, που είναι πρώτοι στη βαθμολογία με 30 βαθμούς (10 νίκες σε 11 αγώνες), ξέφυγαν και πάλι τρεις βαθμούς από τον δεύτερο Πανιώνιο, ο οποίος, όμως, δεν αγωνίστηκε. Ο ΝΟΒ κυριάρχησε απόλυτα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, με βασικό όπλο την άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 6-17

Οκτάλεπτα: 0-4, 3-5, 2-3, 1-5.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ. 3, Αλάτσης, Γδύσης, Παππάς Κ., Παππάς Αλ. 1, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης 2, Μαρουλάς, Κόλλιας, Καλαργυρός, Σπανογιάννης, Καρακούρος.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης, Τρούλος 2, Πάπαριτς 2, Λόζινα 3, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος 1, Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν. 1, Σκουμπάκης 2, Ανδρεάδης, Καστρινάκης 1.

Διαιτητές: Κυράνης Κ., Χατζηγούλας

Αλυτάρχης: Τάκης Ταναΐνης

ΠΗΓΗ: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA