Πέρασε από τη Χίο η ΝΕΠ με ασύλληπτο σόου του Λυκούδη

by Μάνος Φυρογένης

Είναι ασταμάτητος και κάνει τη διαφορά στην κατηγορία με το… φετινό καλημέρα. Ο Σπύρος Λυκούδης έβαλε 9 (!) γκολ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α2 πόλο ανδρών και την αναμέτρηση της ΝΕΠ κόντρα στον Π.Ε.Κ.Ε.Β στο «Νησί της Μαστίχας» (13-17), πήρε τους Πατρινούς από το χέρι και τους οδήγησε στο 2/2. Απίστευτο ξεκίνημα με 15 συνολικά γκολ από τον χρυσό πρωταθλητή Ευρώπης με την Κ17 το καλοκαίρι.

Τα ηνία του αγώνα πήραν οι Πατρινοί στο τελευταίο δίλεπτο πριν την ανάπαυλα (από 6-6 σε 6-9) με δύο γκολ του Λυκούδη. Η διαφορά στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ανέβηκε κι άλλο (6-11) με τον Τρασάϊ να χτυπάει δις.

Η ΝΕΠ είχε τον έλεγχο με τον Π.Ε.Κ.Ε.Β ωστόσο να κάνει την προσπάθεια να επιστρέψει στη διεκδίκηση του ματς. Κώστας Κωνσταντίνος και ο συνονόματός του Βόρριας με 5 και 4 γκολ αντίστοιχα συνολικά, ροκάνισαν την απόσταση. Το γκολ του Ντούλου μείωσε τη διαφορά στη μικρότερη δυνατή τιμή της (12-13 με 3:16 να απομένουν), ολοκληρώνοντας ένα επιμέρους ξέσπασμα της τάξεως του 4-1.

Η ΝΕΠ ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Απάντησε με το ίδιο.. νόμισμα στο φινάλε (1-4) και έφυγε από το Νησί της Χίου με ένα σπουδαίο διπλό απέναντι σε μια ομάδα που ανέκαθεν στηριζόταν στην έδρα της.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 2-5, 3-4, 4-4

ΠΕΚΕΒ (Μπελέγρης): Μένης, Φρυδάς, Μιχαηλίδης, Ανανιάδης, Παππάς 1, Σωτήργιανος 1, Βόρριας 4, Μπενέτος, Μπελέγρης, Σωτηράκος 1, Αποστολόπουλος, Ντούλος 1, Καραμειανάκης, Κώστας 5, Παπαλεωνίδας

ΝΕΠ (Λυκούδης): Μαυριόπουλος, Λυκούδης 9, Μπάρλος, Γιαννακόπουλος, Τσίπης, Καραϊσκος 1, Τρασάϊ 2, Κωνσταντακόπουλος, 3, Παπαγεωργίου, Καρράς, Αντίοχος 1, Δελαπορτας, Δραγώνας, Αβάγιανος 1, Καλάκας

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA