Με μια αρκετά καλή εμφάνιση και σαφώς βελτιωμένες σε σχέση με το Παρίσι, οι νεαρές εκπρόσωποι της Ελλάδας Ελένη Φραγκάκη / Κρυσταλένια Γιαλαμά (αναπλ. Ιφιγένεια Κρομμυδάκη) κατέκτησαν την 5η θέση στον τελικό του Τεχνικού Ντουέτου, κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του FINA World Series Super Final, το Σάββατο (21/5) στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Τα κορίτσια μας, που είναι σαφώς πιο μικρά σε ηλικία και πιο άπειρα σε σχέση με τα υπόλοιπα Ντουέτα που μετείχαν -καθώς η ομοσπονδιακή προπονήτρια Νάστια Γκούτσεβα επέλεξε να έχει σε αυτούς τους αγώνες το Ντουέτο των Νεανίδων (εν όψει συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας)-, βαθμολογήθηκαν με 82,7249 β.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αυστρία με τις αδερφές  Άννα Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή (αναπλ. Βασιλική Αλεξανδρή), που πήραν ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία 90,4430 β. Το ασημένιο πηραν οι Μπρέγκι Ντε Μπρόουερ / Μαρλό Στίμπενκ από το Βέλγιο με 84,8617 β. και το χάλκινο οι Αμερικανίδες Μεγκούμι Φιλντ / Ντανιέλα Ραμίρεζ με 84,3622 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Τεχνικό Ντουέτο ΕΔΩ.

Αμέσως μετά στο Μικτό Ντουέτο, το χρυσό μετάλλιο πήραν η Έμμα Γκαρσία και ο Πο Ρίμπες από την Ισπανία με 83,3138 β., το ασημένιο η Κλαούντια Κολλέτι και ο Κένεθ Γκοντέτ από τις ΗΠΑ με 78,3346 β. και το χάλκινο η Ζακλίν Γιακίμοβα και ο Έντουαρντ Κιμ από το Καζακστάν με 78,2740 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Μικτό Ντουέτο ΕΔΩ.

Τις απονομές έκαναν η εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FINA Bureau Liaison Τσέριλ Γκίμπσον και η γενική διευθύντρια των αγώνων, ειδική γραμματέας της ΚΟΕ και υπεύθυνη του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα.

Πηγή: koe.org.gr

Facebook Comments