Παυλίδης: «Η ομάδα μας μπορεί να πρωταγωνιστεί για τα επόμενα 5-6 χρόνια»!

by Aquafeed 24

Άρωμα Ευρωλίγκας είχε η επίσημη εκπομπή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. που προβλήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου από το OSFP TV και μεταδόθηκε, ταυτόχρονα, από το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά (Κανάλι Ένα).

Η «Μεγάλη μου αγάπη» φιλοξένησε τον τεχνικό της ομάδας πόλο γυναικών, Χάρη Παυλίδη, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή των πρωταθλητριών Ελλάδας στο Final-4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Απριλίου, στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας.

Όπως κάθε εβδομάδα από τη «Μεγάλη μου αγάπη»  μεταδόθηκαν νέα από τις ομάδες και τις Ακαδημίες του συλλόγου, χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους μέσω γραπτών μηνυμάτων  στο OSFP TV και στα social media της εκπομπής.

Διαβάστε αποσπάσματα των δηλώσεων που έγιναν στη «Μεγάλη μου αγάπη»:

Για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια: «Το  2012 που έγιναν μεγάλες αλλαγές στο σύλλογο, σε επίπεδο οργάνωσης και διοίκησης, κάναμε και εμείς μια προσπάθεια να προσελκύσουμε τις καλύτερες Ελληνίδες παίκτριες ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το 2014 πήραμε το πρωτάθλημα στην  Ελλάδα και το Len Trophy. Εκεί άλλαξε το ρου της ιστορίας για το τμήμα. Ήρθαν πολύ ποιοτικές παίκτριες και από το 2014 μέχρι το 2016 ο Ολυμπιακός κατάκτησε τα πάντα και ήταν στην κορυφή. Ακόμα είμαστε φυσικά στην ελίτ, με διαδοχικούς ευρωπαϊκούς τελικούς. Η ομάδα έχει μέλλον. Ο κορμός της ομάδας είναι τέτοιος που η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστεί τα επόμενα πέντε έξι χρόνια».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού: «Έχουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού, ειδικά στην άμυνα και το έχουμε εξελίξει πάρα πολύ. Πολλές ομάδες άρχισαν να ακολουθούν αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Μας ευχαριστεί πολύ να μας ακολουθούν. Κανείς δεν είναι αυτόφωτος. Όλοι κάτι σκεφτόμαστε και το ταιριάζουμε με την ομάδα μας. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Η ποιότητα μας είναι πολύ καλή ώστε να υποστηρίξει αυτό το παιχνίδι.

Υπάρχουν παιχνίδια και διαστήματα μέσα στα παιχνίδια όπου παίζουμε φανταστικά. Χρειάζεται η κατάλληλη συνοχή ώστε να έχεις μεγαλύτερη διάρκεια στο υψηλότερο επίπεδο. Κάποια στιγμή μπορεί να μην σου βγει το παιχνίδι, αλλά ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να γυρίζει τα παιχνίδια.  Κόντρα σε ομάδες όπως η Σαμπαντέλ δεν έχεις το περιθώριο να έχεις κακό διάστημα και να τρέχεις να το γυρίσεις μετά».

Για την έλλειψη κολυμβητηρίου: «Σίγουρα μας λείπουν οι υποδομές και αυτό μας κάνει να εστιάζουμε περισσότερο σε κομμάτια που είμαστε καλύτεροι από τους άλλους. Ενστικτωδώς βγαίνουν άλλες αρετές προς τα έξω. Με δικό μας κολυμβητήριο θα μπορούσαμε να έχουμε πιο σωστές ώρες προπόνησης, ένα σταθερό μέρος και πρόγραμμα. Όταν πηγαίνουμε στο εξωτερικό βλέπουμε τη διαφορά. Με ιδιόκτητο γήπεδο μεγάλη διαφορά φαίνεται στις ακαδημίες όπου μπορείς να έχεις άλλον όγκο παιδιών».

Για το Final-4 που ακολουθεί: «Φέτος με την Βουλιαγμένη έχουμε παίξει επτά φορές. Εμείς πάντα προετοιμαζόμαστε για την δική μας ομάδα και για να είμαστε πάντα έτοιμοι για οποιαδήποτε άμυνα αντιμετωπίζουμε. Για να βάλω την ομάδα να κάνει κάτι καινούργιο πρέπει να το έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Εμείς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Στα δύσκολα οι ομάδες γυρίζουν σε αυτό που ξέρουν πολύ καλά. Εκεί νιώθουν περισσότερη αυτοπεποίθηση οι παίκτριες. Μέσα από την προπόνηση και τα βίντεο προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο πιο κατάλληλα γίνεται. Έτσι θα είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Όλοι γνωρίζονται με όλους».

Για το DNA του Ολυμπιακού: «Στο Κύπελλο δεν κάναμε από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Αυτό θα πρέπει να μας επηρεάσει θετικά και να πεισμώσουμε. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα έχει την μαγκιά να μπει μέσα, να απολαύσει το παιχνίδι και να κάνει αυτό που ξέρει. Όσοι παίκτες και να αλλάξουν το DNA του συλλόγου είναι τέτοιο που πάντα τα δίνεις όλα, παίζεις με ψυχή και αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος που δεν έχει παίξει στον Ολυμπιακό. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να παίζεις πάντα στο 100%, έχεις μια ιστορία που κουβαλάς, δεν παίζεις μόνο για σένα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA