Παυλίδης: «Χάσαμε μέσα σε ένα καθόλου φιλικό περιβάλλον»

by Aquafeed 24

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, ήταν πικραμένος για την ήττα της ομάδας του στον τελικό κόντρα στη Σαμπαντέλ και δήλωσε στο επίσημο σάιτ των «ερυθρόλευκων», ότι η ομάδα του γνώρισε την ήττα από διάφορους παράγοντες και δικά της λάθη, μέσα σε ένα καθόλου φιλικό περιβάλλον.

Χάρης Παυλίδης: «Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Εκεί που φάνηκε ότι ελέγχουμε το παιχνίδι και μπορούμε να κερδίσουμε τον τίτλο διάφοροι παράγοντες και τα δικά μας τα λάθη δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε τον τίτλο μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια τους. Χάσαμε μέσα σε ένα περιβάλλον το οποίο δεν είναι καθόλου φιλικό, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Παλέψαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα».

Χάνα Μπάκλινγκ: «Για όλο το παιχνίδι παίξαμε με βάση το πλάνο μας, πιέσαμε την Σαμπαντέλ μέχρι τα τελευταία λεπτά και σίγουρα είμαστε απογοητευμένες που χάσαμε τον τελικό αλλά περήφανες για την προσπάθεια μας. Είμαι πολύ περήφανη που αποτελώ μέρος αυτού του τεράστιου συλλόγου, όπως είναι ο Ολυμπιακός»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA