ΠΑΡΙΣΙ 2024: Βγήκε η 13άδα της Ουγγαρίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ανακοινώθηκε η σύνθεση των Μαγυάρων για το Παρίσι!

by Κώστας Παππάς

Τους δεκατρείς εκλεκτούς που θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ανακοίνωσε ο τεχνικός της εθνικής Ουγγαρίας, Ζολτ Βάργκα, το πρωί της Παρασκευής (5/7). Η χάλκινη Ολυμπιονίκης του Τόκιο ενδέχεται να είναι και σε αυτό το τουρνουά ένα από τα μεγάλα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, καθώς στη σύνθεση που ανακοίνωσε ο έμπειρος προποητής υπάρχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης.

Οι Μαγυάροι βρίσκονται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας τους ενόψει Παρισιού, συμμετέχοντας στο Domino Trans Cup, ενώ πριν την αναχώρηση για την Πόλη του Φωτός θα υπάρξει μίνι κοινή προετοιμασία τόσο με τους Ιταλούς όσο και με τους Ισπανούς.

Αναλυτικά η 13άδα των Ούγγρων:
Daniel Angyal, Mark Banyai, Gergo Fekete, Balazs Harai, Szilard Jansik, Krisztian Manhercz, Erik Molnar, Adam Nagy, Marton Vamos, Denes Varga, Vince Vigvari, Soma Vogel, Gergo Zalanki

Η Ουγγαρία έχει κληρωθεί στον Β όμιλο μαζί με Ισπανία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Σερβία και Γαλλία.

«Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στο να ανακοινώνεις το ρόστερ τόσο νωρίς», είπε ο Ζολτ Βάργκα. «Το μειονέκτημα είναι ότι έπρεπε να αποφασίσω με βάση έναν μόνο επίσημο αγώνα και αρκετές διπλές προπονήσεις, αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι από τώρα και στο εξής όλοι μπορούν να επικεντρωθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και στο Domino Trans Cup της επόμενης εβδομάδας, οι δεκατρείς αθλητές θα παίζουν στους αγώνες, κάτι που διευκολύνει τη διαμόρφωση του παιχνιδιού».

Ο Ζολτ Βάργκα πρόσθεσε ότι η ομάδα είναι προσαρμοσμένη στο σύστημα παιχνιδιού που αναπτύχθηκε στα μεγάλα τουρνουά των τελευταίων ετών και η απόδοση που εμφανίστηκε στις προηγούμενες διοργανώσεις επίσης έπαιξε ρόλο στην απόφασή του, αλλά φυσικά οι πιο πρόσφατες εντυπώσεις είχαν επίσης μεγάλη σημασία.

«Είχα μια βασική ιδέα για την ομάδα, αλλά ταυτόχρονα υπήρχαν ερωτήματα σχετικά με ορισμένες θέσεις, τα οποία περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή για να απαντήσω, αλλά μέχρι το βράδυ της Πέμπτης είχαμε ξεκαθαρίσει τα πάντα. Προφανώς, ήταν πολύ πιο δύσκολο τώρα από οποιαδήποτε άλλη φορά, καθώς μπορούσες να ορίσεις δεκαπέντε άτομα παντού, αλλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες το όριο είναι οι δεκατρείς».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA