Η τεράστια πορεία του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ομάδας πόλο Γυναικών, Γιώργου Μορφέση, ολοκληρώθηκε σήμερα 30/09, με την ΚΟΕ να μην επεκτείνει την συνεργασία της με τον πολύπειρο προπονητή.

Έπειτα από 17 μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις, Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα η εποχή του Γιώργου Μορφέση «κλείνει» με μια επιστολή 7 σειρών από την Κολυμβητική Ομοσπονδία, όπου του ανακοινώνεται η διακοπή της σύμβασής του.

 

ρρρ

Να σημειωθεί, ότι η παραίτηση του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού ζητήθηκε από τον ίδιο τον Πρόεδρο, Κυριακό Γιαννόπουλο, αρχικά τηλεφωνικώς, κατά την περίοδο του Πάσχα…

Αναμφίβολα, η εμπειρία, η μεθοδικότητα και οι γνώσεις του αξιοσέβαστου Έλληνα προπονητή θα εκλείψουν από τις Εθνικές ομάδες, ωστόσο η ιστορία γράφτηκε με Χρυσό στο Παγκόσμιο του 2011 και στο Europa Cup του 2018, Ασημένιο στα Πανευρωπαϊκά 2010, 2012, 2018 και εννοείται το Ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο με την Εθνική Γυναικών το 2004, στο πλευρό του Κυριάκου Ιωσηφίδη και δεν λησμονείται.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα του «στέγη», μιας και ο μεγάλος Έλληνας τεχνικός ενδέχεται να σταδιοδρομήσει στο άθλημα σε άλλο πόστο!

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Μορφέσης γνωστοποίησε το τέλος αυτής της μακροχρόνιας συνεργασίας, με ένα συγκινητικό κείμενο, αναμνηστικές φωτογραφίες από σπουδαίες διακρίσεις-βραβεύσεις και το χαρακτηριστικό ρητό “Καλύτερα να λείπεις, παρά να περισσεύεις”…