Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΝΟ Χίου και τον ΑΝΟ Γλυφάδας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά της ομάδας του Γιώργου Ντόσκα, η οποία έχει ξεκάθαρα παράπονα από τη διαιτησία, με τον αρχηγό των νησιωτών, Γιώργο Κανδιόγλου, να μιλάει στο #AQF24 σχετικά με το παιχνίδι.

Όπως δηλώνει ο πολύπειρος αρχηγός του ΝΟΧ, στην 24η και πιθανόν τελευταία χρονιά του στην Α1 κατηγορία, δεν μπορεί να μην αναφερθεί στη διαιτησία του αγώνα, καθώς υποστηρίζει ότι ο ΝΟ Χίου αδικήθηκε.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κανδιόγλου στο #AQF24: 

«Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά. Από την δεύτερη περίοδο και μετά δεν παίχτηκε πόλο με αποκλειστική ευθύνη των διαιτητών. Στην 24η και πολύ πιθανόν τελευταία χρονιά μου στην Α1 κατηγορία δεν έχω αναφερθεί ποτέ για τους διαιτητές ενός αγώνα μας, αλλά αυτή την φορά δεν μου επιτρέπει η συνείδηση μου να μην το κάνω. Εκτός από τα πολλά ανάποδα σφυρίγματα εις βάρος της ομάδας μας και το ότι σε ξεκάθαρο χτύπημα έξω από το νερό αντιπάλου (που έπρεπε να βγει χωρίς αντικατάσταση) βγάζουν συμπαίκτη μου με αντικατάσταση, έχω να κάνω δύο ερωτήσεις:

1) Πως γίνεται διαιτητές της Α1 κατηγορίας μια ομάδα να βρίσκεται με 8 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και να μην σφυρίζουν τίποτα;;;

2) Πως γίνεται να σφυρίζουν αποβολή σε παίκτη και ενώ αυτός δεν πάει στον χώρο της αποβολής αλλά βγαίνει στο κέντρο της πισίνα να κάνουν νεύμα να εισέλθει στον αγώνα (και να μπαίνει) στον παίκτη που περιμένει στην αποβολή για να τον αντικαταστήσει;;;

Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια της Γλυφάδας ή να θεωρηθεί ότι έχει ευθύνη για την σημερινή διαιτησία. Εξάλλου αυτή δεν είναι η πρώτη φορά φέτος… Ένα σωματείο με την Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Χίου και τους αθλητές που έχει αναδείξει τόσα χρόνια, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ίσο μεταξύ ίσων».