Παράπονα απο τον ΟΦΗ για την λειτουργία του κολυμβητηρίου Ηρακλείου

by Aquafeed 24

Παράπονα στην διεύθυνση του κολυμβητηρίου, αλλά και στην διοίκηση του ΕΑΚΗ, διατύπωσαν οι άνθρωποι της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, καθώς παραμονές ενός κρίσιμου αγώνα, στην μάχη που δίνει ο ΟΦΗ για να παραμείνει στην Α2 κατηγορία, απέναντι στο Ρέθυμνο (Τετάρτη 3/4, 7μμ) , δεν κατάφερε να κάνει ούτε μία (!) προπόνηση εδώ και μια εβδομάδα, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, το παρέμεινε κλειστό για διάφορους λόγους.

Αρχικά ήταν η κακοκαιρία, κατόπιν μια βλάβη, ενώ παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες δυο μέρες ο καιρός είναι καλός, η αιτιολογία που δόθηκε είναι ότι η πισίνα δεν είχε «πιάσει» την κατάλληλη θερμοκρασία, για να μπουν οι αθλητές.

Παρά την παράκληση των ανθρώπων του ΟΦΗ, να ανοίξει έστω και έτσι, η πισίνα, για μια προπόνηση, το αίτημα τους, δεν έγινε αποδεκτό.

Ετσι, με σημαντικό κόστος για το σύλλογο, ο ΟΦΗ αναγκάστηκε να μετακομίσει στον Αγιο Νικόλαο για να κάνει προπόνηση, ενώ μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία (μετακινήσεις και διαμονή αθλητών, κάποιοι από τους οποίους έρχονται από τα Χανιά), ο σύλλογος επιβαρύνεται με σημαντικά έξοδα.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα πόλο του ΟΦΗ, επισημαίνουν ότι, κατανοούν τα προβλήματα που υπάρχουν στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, ωστόσο ζητά από τους ανθρώπους που το διαχειρίζονται, αλλά και τους εργαζόμενους, να είναι περισσότερο συνεργάσιμοι και υποστηρικτές της προσπάθειας της ομάδας πόλο του ΟΦΗ, που αποτελεί τον «φάρο» της υδατοσφαίρισης στο Ηράκλειο.

«Δεν θα θέλαμε να επανέλθουμε στο ζήτημα αυτό, ενόψει κρίσιμων αγώνων που δίνει η ομάδα μας για να κρατηθεί στην κατηγορία» αναφέρουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ. “Ζητάμε απλά το αυτονόητο” καταλήγουν.

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, ο ΟΦΗ, αντιμετωπίζει το ΝΟ Ρεθύμνου, σε μια κρίσιμη μάχη για το πρωτάθλημα της Α2.

Πηγή: ofierasitechnis.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA