Συνεχίζει δυναμικά τις… καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις και ανανεώσεις, η ομάδα του Βαγγέλη Πάτρα, διατηρώντας τον ταλαντούχο κορμό της! Στο σύνολο του ΓΣ Περιστερίου λοιπόν, παραμένει για ακόμη μια αγωνιστική σεζόν η Κατερίνα Αποστολίδου, η οποία επιστρέφει με το «κυανοκίτρινο» σκουφάκι πλέον, στην μεγάλη κατηγορία των γυναικών.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΣ Περιστερίου:

«Η ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών του ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Κατερίνα Αποστολίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η 30χρονη περιφερειακός με την παρουσία της θα ενισχύσει την ομάδα του Βαγγέλη Πάτρα τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης γυναικών, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι του συλλόγου.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με την ομάδα γυναικών του ΓΣ Περιστερίου η Κατερίνα Αποστολίδου, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την καθιέρωση του Περιστερίου. Ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας και τις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν. Έχουμε μεγάλο ενθουσιασμό και θέλουμε με σκληρή δουλειά να βελτιωθούμε κι άλλο, για να κάνουμε το παραπάνω βήμα».

Facebook Comments