Παραμένει στις «ερυθρόλευκες» Πρωταθλήτριες Ευρώπης η Κίρα Κρίστμας! Η Καναδή αριστερόχειρας περιφερειακός ανανέωσε την συνεργασία της για 3η διαδοχική χρονιά με τον σύλλογο του Πειραιά και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της για μια ακόμη σεζόν.

Η 25χρονη διεθνής αγωνίζεται κυρίως στην δεξιά πλευρά με ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα και πολύ καλές εμφανίσεις πέρσι τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο, όσο και στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, στις οποίες λάμβανε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού Πειραιώς:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κίρα Κρίστμας. Η διεθνής Καναδέζα περιφερειακή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

H δήλωση της Κίρα Κρίστμας στο olympiacossfp.gr:

«Πραγματικά, ανυπομονώ για την τρίτη μου σεζόν στον Ολυμπιακό. Μου αρέσει να είμαι μέρος αυτής της ομάδας, το απολαμβάνω. Μόνο καλές εμπειρίες έχω με τον Ολυμπιακό. Μετά τους τέσσερις τίτλους που κατακτήσαμε την περσινή χρονιά, είμαι έτοιμη και θέλω να παλέψουμε για ακόμη περισσότερα τρόπαια».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp)

Facebook Comments