Στον ΓΣ Ηλιούπολης θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Νάσος Σκληρός, ο οποίος ανανέωσε τη συμφωνία του με την ομάδα του Γιώργου Σταϊκόπουλου ενόψει της επερχόμενης Α2 ανδρών.

Παράλληλα, ο ΓΣΗ έχει ανανεώσει επίσης με τον Βαγγέλη Δραγώνα, τον Βασίλη Γεωργιάδη, ενώ απέκτησε τους Παττακό, Νόικο, Παζαΐτη, Περπινιάδη.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνουμε την παραμονή στο δυναμικό του ΓΣ Ηλιούπολης και στην ανδρική ομάδα μας του περιφερειακού κου Σκληρού Νάσου, ο οποίος την περασμένη χρονιά που αγωνίστηκε στην ομάδα μας έδειξε θετικά και επαρκή στοιχεία των δυνατοτήτων του, εντασσόμενος στο πνεύμα και τα ζητούμενα μας, προσπαθώντας και βοηθώντας την ομάδα, αποτελώντας δε πρόταση του προπονητή μας κου Γιώργου Σταϊκόπουλου και λαμβάνοντας υπόψη ότι, πρόκειται για αθλητή που επιθυμεί να είναι στην ομάδα μας, έχοντας ακόμη να δώσει αλλά και να πάρει πράγματα, εξυπακούεται ότι συνεχίζουμε. 

Βιογραφικό-Παρουσίαση 

Περιφερειακός-1998 

Ξεκίνησε την υδατοσφαίριση σε ηλικία 10 ετών στις ακαδημίες του Πανιωνίου ΓΣΣ και το 2012 με την ομάδα των Παίδων κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο και τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκε με τις ομάδες των Εφήβων και των Νέων Ανδρών. 

-2016-2017, Εθνικός ΟΦΠΦ, Α1 Εθνική κατηγορία, συμμετέχοντας στο FINAL FOUR του Κυπέλλου Ελλάδος. 

-2017-2018, Εθνικός ΟΦΠΦ, Α1 Εθνική κατηγορία, καταλαμβάνοντας την 5η θέση του πρωταθλήματος. 

-2018-2019, ΓΣ Ηλιούπολης, Α2 Εθνική Κατηγορία. 

Δήλωση Αθλητού

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για δεύτερη χρόνια στην ομάδα της Ηλιούπολης, εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία και εκπλήρωση όλων των στόχων μας».

Facebook Comments