Ημέρα γιορτής για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, καθώς η ανδρική ομάδα κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της στην Α1 κατηγορία για ακόμη μια χρονιά, καθώς πραγματοποίησε το 2-0 στη σειρά των Πλέι Άουτ κόντρα στον συγκινητικό, Νηρέα Χαλανδρίου.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 4-14

Η ιστορία του ΝΟ Χανίων θα συνεχίσει να γράφεται στην Α1 και ο Μάνθος Βουλγαράκης θα μπορέσει από νωρίς να κάνει τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους Κρητικούς στην πρώτη κατηγορία. Αντίθετα, οι παίκτες του Γιώργου Ιντζέ, παρά τις δυσκολίες έβγαλαν ψυχή, πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά δεν απέφυγαν τον υποβιβασμό στην Α2 ανδρών.

Για δύο οκτάλεπτα, ο Νηρέας Χαλανδρίου έβαλε δύσκολα στους Χανιώτες, με το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 2-3 και το δεύτερο στο 3-6. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο ΝΟΧ ανέβασε την αποτελεσματικότητά του στην άμυνα και πήρε προβάδισμα με πέντε γκολ στο φινάλε του 3ου οκταλέπτου (4-9), ενώ με εμπειρία και ψυχραιμία έφθασε έως τη νίκη-παραμονή στην Α1 ανδρών.

Έτσι λοιπόν, οι νεοφώτιστοι φέτος Ηλυσιακός και Νηρέας Χαλανδρίου, υποβιβάζονται στην Α2 ανδρών, ενώ μετά την τελική φάση της δεύτερης κατηγορίας θα γίνουν γνωστές οι δύο νέες ομάδες που θα συμπληρώσουν τη «16άδα» της Α1.

Οκτάλεπτα: 2-3, 1-3, 1-3, 0-5

Νηρέας Χαλανδρίου (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Καρύδης, Παπαδημητρίου, Χριστοφορίδης 2, Κουρμελές  Γ., Μαυρωτάς, Πανταζόπουλος 1, Στυλιανάκης 1, Τσιρώνης, Μπερτόλης, Καζάνης, Κακλής, Μανδαλιός, Κουρμελές Ευαγ.

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς 1, Μαραγκουδάκης 2, Μητράκης, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα 1, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς 2, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης 2, Χατζηκυριακάκης 1

Διαιτητές: Μπαϊρακταρίδης- Στεφανάκης