Ανακοινώσεων συνέχεια για τη γυναικεία ομάδα του Περιστερίου, με την γνωστοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας με τη Ζένια Φραγκάκη.

Η ομάδα του Βαγγέλη Πάτρα με την επέκταση αυτή διατηρεί σχεδόν στο ακέραιο τον κορμό της περασμένης σεζόν, καθώς η Φραγκάκη αποτέλεσε εκ των βασικών πυλώνων της περσινής ανόδου από την Α2 στην Α1. Η 20χρονη περιφερειακός θα ενισχύσει και του χρόνου το σύλλογο και θα συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων του.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Περιστερίου:

Η ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών του ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ζένια Φραγκάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η 20χρονη περιφερειακός με την παρουσία της για δεύτερο χρόνο στον ΓΣΠ, αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι του συλλόγου.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με την ομάδα γυναικών του ΓΣ Περιστερίου η Ζένια Φραγκάκη, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω για δεύτερη σεζόν στο Περιστέρι. Φτιάξαμε μια πολύ ωραία παρέα και με την προσθήκη των νέων κοριτσιών που αποκτήθηκαν στοχεύουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, αλλά και να καθιερωθούμε στην Α1 Κατηγορία».