Παραιτήθηκε ο Πέταρ Πόρομπιτς από την Εθνική Γερμανίας!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Ανακατατάξεις έρχονται στην Εθνική Ανδρών Γερμανίας, αφού ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας Πέταρ Πόρομπιτς παραιτήθηκε.

Ο Πόρομπιτς ανέλαβε τα «Πάντσερ» πριν από ένα χρόνο, για την ακρίβεια τον Νοέμβριο του 2021 όταν και αντικατέστησε τον Χάγγεν Σταμ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2024, ωστόσο όπως ανακοινωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία της Γερμανίας ο Μαυροβούνιος κόουτς τερμάτισε πρόωρα την συνεργασία του.

Το πρότζεκτ της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου το 2024, αλλά και το να φτάσει η ομάδα σε υψηλές θέσεις στο Παγκόσμιο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν τελεσφόρησε. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που η συνεργασία διακόπηκε, αφού η 13η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν η χειρότερη στην ιστορία της χώρας.

Πλέον η Γερμανία με όποιον οριστεί νέος head coach θα κληθεί να διεκδικήσει την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ισραήλ το 2023 αλλά και μία θέση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα τον Φεβρουάριο του 2024 όπου θα αποτελέσει εισιτήριο για μία από τις 12 θέσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA