ΠΑΟΚ: Κάτοικος Θεσσαλονίκης παραμένει η Μαρία Ντάσιου!

by Γιώργος Χρήστου

Με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μαρία Ντάσιου καθώς ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας για το 2025. Η νεαρή περιφερειακός ήταν από τα βασικά στελέχη του συνόλου της Χρύσας Χατζέλη στη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Ντάσιου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα περιφερειακός, γεννημένη το 1997, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι, «εξαργυρώνοντας» τις πολύ καλές εμφανίσεις τις οποίες πραγματοποίησε την περσινή σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μαρία Ντάσιου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι για άλλη μια χρονιά μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Συλλόγου, και την προπονήτρια, για την εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνουν. Πέρσι ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά μ’ ένα μεγάλο αγωνιστικό κενό λόγω προολυμπιακής χρονιάς, όπου καταφέραμε να μείνουμε στον στόχο και να τερματίσουμε εντός της οκτάδας. Φέτος, θέτουμε ακόμα υψηλότερους στόχους, τους οποίους θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε μέσα στην χρονιά σύμφωνα με τις οδηγίες της προπονήτριας μας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA