ΠΑΟΚ: Δεν το κουνάει από την Θεσσαλονίκη ο Τζέσε Κόουπμαν!

by Γιώργος Χρήστου

Για τέταρτη χρονιά θα αγωνίζεται με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ ο Τζέσε Κόουπμαν καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασίας τους για μια ακόμη σεζόν! Οι Θεσσαλονικείς έχουν βάλει ψηλά το πήχη με τη συμμετοχή του συλλόγου στο LEN Champions League και ο Ολλανδός περιφερειακός δε το σκέφτηκε δεύτερη φορά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας, με τον αθλητή, Τζέσε Κόουπμαν, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Ολλανδός περιφερειακός, γεννημένος το 1993 και με ύψος 195cm, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι, «εξαργυρώνοντας» την καλή σεζόν την οποία πραγματοποίησε.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Τζέσε Κόουπμαν, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για τέταρτη σεζόν στον ΠΑΟΚ. Από την πρώτη μέρα που ήρθα, ένιωσαν σαν στο σπίτι μου, και αυτό το αίσθημα δεν θα αλλάξει ποτέ. Ύστερα από την εξαιρετική περσινή σεζόν, είμαι έτοιμος και περίεργος για το μπορούμε να πετύχουμε τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ!».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA