Πάνος Βέργος στο #AQF24: «Μας στοίχισε η τρίτη ποινή της Μέγκενς, αξιέπαινη προσπάθεια από την ομάδα»

Ο έμπειρος τεχνικός εκθείασε τις «ερυθρόλευκες» ως μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ενώ το παρθενικό ταξίδι του συλλόγου στα αστέρια κρίθηκε με απόλυτη επιτυχία!

by Γιώργος Χρήστου

Στα καλά διαστήματα του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson στάθηκε ο Πάνος Βέργος σε δηλώσεις του στο #AQF24 μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για την 16η αγωνιστική της Α1 Γυναικών εκθειάζοντας τις «ερυθρόλευκες» ως μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην απώλεια της Μέγκενς με τρίτη ποινή αλλά και στα σημεία που πρέπει να δηλώσει η ομάδα του προκειμένου να γίνει καλύτερη. Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε στο μαγικό ταξίδι του συλλόγου στο LEN Champions League στα τρία μόλις ιστορία του σωματείου στην ελληνική γυναικεία υδατοσφαίριση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό: «Καταρχάς συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Εμείς παρά το γεγονός ότι μείναμε λίγο πίσω στο σκορ στην αρχή καταφέραμε να μπούμε στο παιχνίδι μειώνοντας σε 7-5 στο ημίχρονο. Με το ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου είχαμε την τρίτη ποινή της Μέγκενς που την θεωρώ αρκετά αυστηρή. Από εκείνο το σημείο και μετά προσπαθούσαμε να βρούμε τα πατήματα μας. Βέβαια είχαμε ένα τρίτο οκτάλεπτο που μας έφυγε αλλά σιγά σιγά αρχίσαμε να ισορροπούμε. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάναμε. Υποπέσαμε σε λάθη απειρίας γιατί τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν πολλές εμπειρίες. Παίξαμε σχεδόν το μισό χωρίς τις δύο ξένες κι αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Γι’ αυτό είμαστε εδώ προκειμένου να δουλέψουμε και να τα διορθώσουμε προκειμένου να μην τα επαναλάβουμε. Συνολικά η ομάδα αντέδρασε σε πολλές στιγμές του παιχνιδιού και γενικά είμαι ευχαριστημένος».

Για το παρθενικό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ που ολοκληρώθηκε με νίκη κόντρα στη Μιλούζ στη Γαλλία: «Η αλήθεια είναι ότι αν υπήρχε το παλιό σύστημα θα ήμασταν μέσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Κάναμε ένα καταπληκτικό ενάμιση οκτάλεπτο στη Γαλλία που μας έδωσε την νίκη. Έχουμε παρόμοια διαστήματα σε προηγούμενα παιχνίδια όπως και κόντρα στον Ολυμπιακό. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία μας στην Ευρώπη καθώς ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ είναι ένα σωματείο τριών ετών αλλά και τα περισσότερα είναι νέα παιδιά και δεν έχουν εμπειρία».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA