Τρία χρόνια πριν ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson συμμετείχε για πρώτη φορά στην Α2 κατηγορία γυναικών και τρία χρόνια μετά, ο Σύλλογος βρίσκεται και επίσημα στους Ομίλους του LEN Champions League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει στον ίδιο Όμιλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης και κορυφαία ομάδα στη Γηραιά Ήπειρο τα τελευταία δέκα χρόνια, την Σαμπαντέλ!

Η κλήρωση των Ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης διεξήχθη την Τρίτη και ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson έμαθε ότι μπροστά του έχει μια τεράστια πρόκληση, καθώς κληρώθηκε στον Β’ Όμιλο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ, τη γαλλική Μιλούζ και την ουγγρική Ντουναουϊσβάρος.

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson θα δώσει τρία παιχνίδια εντός έδρας στην Αθήνα και τρία εκτός έδρας σε Βαρκελώνη, Μιλούζ και Ντουναουϊσβάρος.

Υπενθυμίζεται ότι επειδή το φετινό καλεντάρι είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, ΜΟΝΟ ο πρώτος κάθε Ομίλου προκρίνεται στο FINAL 4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κάτι το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι κάθε παιχνίδι θα είναι ένας τελικός και θα παρακολουθήσουμε σπουδαία παιχνίδια καθ’όλη τη διάρκεια της φάσης των Ομίλων. Άλλωστε, ανάμεσα στις δεκαέξι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δεν υπάρχουν εύκολες αναμετρήσεις.

Α’ Όμιλος: Εκίπε Οριζόντε, Σαν Αντρέου, Ρόμα, Τεράσα.

Β’ Όμιλος: Σαμπαντέλ, Μιλούζ, ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson, Ντουναουϊσβάρος.

Γ’ Όμιλος: Έγκερ, Ματαρό, Εθνικός Πειραιά Goldforce, Φερεντσβάρος.

Δ’ Όμιλος: Ολυμπιακός, UVSE, ΝΟ Βουλιαγμένης, Μεντιτεράνι.

Αμέσως μετά την ιστορική πρώτη κλήρωση του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson στους Ομίλους του LEN Champions League, το alimoswaterpolo.com επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό του Συλλόγου, Πάνο Βέργο, ο οποίος προέβη σε μια πρώτη «ανάγνωση» της κλήρωσης:

«Αποτελεί μια νέα πρόκληση για τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson αυτή η κλήρωση, υπάρχει ήδη μεγάλη προσμονή για την έναρξη των Ομίλων του LEN Champions League σε όλα τα μέλη της ομάδας. Θα πρέπει να δούμε το πρόγραμμα, να μελετήσουμε τις ομάδες και είμαι σίγουρος ότι τα κορίτσια θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην προετοιμασία για να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει».

Για το γεγονός ότι ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson θα αντιμετωπίσει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης των έξι τροπαίων στη διοργάνωση και τριών ευρωπαϊκών Σούπερ Καπ:

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον Σύλλογο μας που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, το να αντιμετωπίζει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση την Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όπως προείπα, αποτελεί μεγάλη πρόκληση και θα κάνουμε το παν για να τους κοιτάξουμε στα μάτια. Προς το παρόν, δεν υπάρχει εικόνα από τις ομάδες που απαρτίζουν τον Όμιλο, θα πρέπει να μελετήσουμε και θα σύντομα θα μπορούμε να συζητήσουμε επ’αυτού».