Πάνος Βέργος: «Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής σεζόν»!

by Γιώργος Χρήστου

Μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson την φετινή σεζόν ήταν η μεγάλη νίκη κόντρα στην Ντουναϊσβάρος, μέσα στην Ουγγαρία, όπως τόνισε ο Πάνος Βέργος σε δηλώσεις του στο alimoswaterpolo.com για την 4η αγωνιστική του Β’ Ομίλου του LEN Champions League.

Το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Ντουναϊσβάρος αποτέλεσε και την πρώτη εκτός έδρας νίκη του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ σε φάση ομίλων LEN Champions League και παράλληλα τρίτη επικράτηση μέσα στη σεζόν απέναντι σε ουγγρική ομάδα, επιτεύγματα που δεν πρέπει να χάνονται στη λήθη, καθώς πρόκειται για την παρθενική σεζόν του συλλόγου σε κύπελλα Ευρώπης.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε αισιόδοξος για την συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε και στη σημαντική αναμέτρηση του πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό Πειραιά (29/11) για την Α1 Γυναικών την ερχόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πάνος Βέργος:

Για την μεγάλη νίκη κόντρα στην Ντουναϊσβάρος: «Η νίκη κόντρα στη Ντουναϊσβάρος ήταν σημαντική. Η ομάδα ήταν πολύ πειθαρχημένη και έπαιξε με ψυχή. Νομίζω ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδι που έχουμε δώσει την φετινή σεζόν. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια διότι βλέπω καθημερινή πρόοδο και η αλήθεια είναι κερδίζοντας τρίτη φορά ουγγρική ομάδα μας δίνει μια πίστη ότι μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Πειραιά: «Έχουμε μπροστά το παιχνίδι με τον Εθνικό που είναι ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι. Ο Εθνικός είναι μια αξιόλογη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε και πάμε την Τετάρτη να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA