Πανηγυρισμοί στην Ευρωπαία ΑΕΚ – Λούδης: «Με τον ίδιο κορμό και λίγες προσθήκες του χρόνου»

by Aquafeed 24

Έντονοι πανηγυρισμοί μεταξύ των μελών του τμήματος υδατοσφαίρισης ανδρών της ΑΕΚ αμέσως μετά τη λήξη του ημιτελικού απέναντι στο Περιστέρι που έδωσε την νίκη – πρόκριση στην Ένωση για τον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 23 Μαΐου το νικητή του αγώνα Ολυμπιακού – Βουλιαγμένης.

Ο προπονητής και οι παίκτες της ΑΕΚ χαρακτηρίζουν ως μεγάλο κίνητρο την συμμετοχή στον τελικό και την έξοδο στην Ευρώπη. Από την πλευρά του ο προπονητής του Περιστερίου, ο Κώστας Λούδης, έδωσε συγχαρητήρια στους αντιπάλους και υποστήριξε ότι καθοριστικός παράγοντας για την έκβαση του αγώνα ήταν η εμπειρία των παικτών της ΑΕΚ.

Κωνσταντίνος Δάνδολος (προπονητής ΑΕΚ):

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Τα παιδιά υπερβάλανε εαυτόν απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα. Η ΑΕΚ είναι μόνο για να πρωταγωνιστεί και σήμερα δείξαμε ότι έχουμε τα εχέγγυα για να κάνουμε κάτι τέτοιο στο προσεχές μέλλον».

Κώστας Φλέγκας (τερματοφύλακας ΑΕΚ):

«Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΚ. Είναι αλήθεια ότι δεν περιμέναμε να φτάσουμε μέχρι εδώ. Ξεκινήσαμε εξαιρετικά τον αγώνα και αυτό μας έδωσε ώθηση για να συνεχίσουμε καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με πολύ καλό ρυθμό. Η ΑΕΚ, νεοφώτιστη φέτος τα σαλόνια της Α1 κατηγορίας, κατάφερε να φτάσει στο τελικό και να εξασφαλίσει την έξοδο της την Ευρώπη. Αποτελεί τεράστιο κίνητρο για όλους εκείνους που υπηρετούν αυτό το τμήμα.

Κώστας Λούδης (προπονητής Περιστερίου):

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ που κέρδισε δίκαια το παιχνίδι παίζοντας έξυπνα και ώριμα. Βασίστηκε στα έμπειρα παιδιά που διαθέτει, τα οποία γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες τους. Εμάς μας έπνιξε το άγχος. Βιαστήκαμε να βάλουμε γκολ και δεχθήκαμε φτηνά γκολ στην άμυνα. Είμαι λάτρης της άμυνας αλλά χάσαμε τον αγώνα σήμερα στην επίθεση. Θέλαμε πολύ την πρόκριση στον τελικό αλλά δεν τα καταφέραμε. Η σημερινή ήττα δεν μειώνει την προσπάθεια ενός ολόκληρου έτους. Θα σηκώσουμε κεφάλι και θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Αυτή η ομάδα έχει συνέχεια. Είμαι της φιλοσοφίας να διατηρώ τον ίδιο κορμό και να εμπιστεύομαι τους ίδιους παίκτες. Θα γίνουν κάποιες προσθήκες έτσι ώστε του χρόνου να εμφανιστούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί ή και καλύτεροι».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA