Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων ο Κάχρης!

by Aquafeed 24

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Κολυμβητικό Μίτινγκ «Ακρόπολις» την Κυριακή (19/5), στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, με πολύ καλές επιδόσεις και τον Αλέξανδρο Κάχρη να σημειώνει νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στα 800μ ελεύθερο.

Ο Αλέξανδρος Κάχρης ήταν ο αθλητής που ξεχώρισε, καθώς με χρόνο 8:12.96 στα 800μ ελεύθερο, πέτυχε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των παίδων.

Ο Απόστολος Χρήστου επιβεβαίωσε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα 100μ ύπτιο με χρόνο 53.92, ενώ η Χαρά Αγγελάκη στο ίδιο αγώνισμα σημείωσε επίδοση κοντά στο Πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων Β’, με χρόνο 1:11.66 (1:11.34 το ρεκόρ από την ίδια). Σε καλή κατάσταση βρίσκεται και ο Δημήτρης Νέγρης, καθώς σημείωσε 7:59.33 στα 800μ ελεύθερο και βρέθηκε κοντά στο όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χριστόδουλος Χούμας, ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένα ακόμα μίτινγκ «Ακρόπολις», όπου πάντα επιτυγχάνονται καλές επιδόσεις από τους κολυμβητές, οι οποίοι στοχεύουν σε αυτούς τους αγώνες. Βρισκόμαστε σε περίοδο που οι αθλητές κυνηγούν όρια ή επιβεβαίωσή τους και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα συμπληρωθεί σε δύο με τρεις βδομάδες, καθώς λείπουν αθλητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό και θέλουμε να δούμε τους χρόνους τους. Αυτές οι διοργανώσεις είναι απαραίτητες για διακρίσεις και καλούς χρόνους, όμως χρειάζονται περισσότερη ενίσχυση με αθλητές από το εξωτερικό. Πλέον, ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή περίοδο με τις διεθνείς διοργανώσεις και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, για να φανεί η πραγματική πορεία της κολύμβησης».

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Παράλληλα διειξήχθη το Σαββατοκύριακο (18-19/5) το Μίτινγκ «Λευκός Πύργος» στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή 717 αθλητών και αθλητριών στις προαγωνιστικές κατηγορίες (9-12 ετών), όπου σημειώθηκαν 4 ρεκόρ αγώνων.

Ο Θεόδωρος-Κορνήλιος Χριστοφή στα 50μ πεταλούδα σημείωσε 33.72 στην κατηγορία αγοριών 11 ετών, ενώ στα κορίτσια 11 ετών η Δέσποινα Πασίλου ολοκλήρωσε τα 200μ ελεύθερο σε χρόνο 2:27.03. Ο Ιωάννης Πετράκης στα 50μ ύπτιο σημείωσε 36.90 στα αγόρια 10 ετών και η Σοφία Καραγιαννάκη στα 50μ πρόσθιο πέτυχε 41.74 στην κατηγορία κοριτσιών 10 ετών.

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA