Πανελλήνιο ρεκόρ ο Βαλαλάς

by Aquafeed 24

Η πρεμιέρα των Χειμερινών Αγώνων τεχνικής κολύμβησης στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο (16/3), με την επίτευξη αρκετών Ορίων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, ενώ ο Χρήστος Βαλαλάς πέτυχε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ Νέων στα 50μ άπνοια.

Ο αθλητής του Πανσερραϊκού ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ημέρας, καθώς σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των Νέων στα 50μ άπνοιας κολύμβησης, με χρόνο 15.13 και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στην Αίγυπτο, ενώ το όριο έπιασε και στα 100μ επιφανείας με 57.11.

Όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων και Νεανίδων της Αιγύπτου έπιασαν, επίσης, ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος από τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας στα 100μ διπλά πέδιλα με 44.47, ο Παρασκευάς Καλαϊτζόπουλος της ίδιας ομάδας στα 200μ διπλά πέδιλα με 1:40.08 και η Βακιρτζή Ηλιάννα του Πανσερραϊκού στα 50μ άπνοιας κολύμβησης, με χρόνο 17.12.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την παρουσία των αθλητών, καθώς έχουν επιτευχθεί πολλές σημαντικές επιδόσεις, με όρια και Πανελλήνια ρεκόρ. Το θετικό είναι ότι είδαμε καλούς χρόνους από κολυμβητές σωματείων της περιφέρειας, που δείχνουν ότι το άθλημά μας αναπτύσσεται συνεχώς».

Την Κυριακή (17/3) ολοκληρώνονται οι αγώνες, με ώρες έναρξης τις 09.15 και τις 16.45.

Τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA