Πανελλήνιο ρεκόρ ο Δρυγούτης στα 200μ διπλά πέδιλα, πέντε όρια για Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα

by Aquafeed 24

Η πρεμιέρα των Χειμερινών Αγώνων Νότιας Ελλάδας στην Τεχνική κολύμβηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο (23/3) στη Νέα Σμύρνη, καθώς ο Κωνσταντίνος Δρυγούτης πέτυχε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ διπλά πέδιλα, ενώ πέντε αθλητές έπιασαν τα όρια για τα Παγκόσμια και τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ημέρας ήταν ο Κωνσταντίνος Δρυγούτης της ΑΕ Χαϊδαρίου, καθώς στα 200μ διπλά πέδιλα πέτυχε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ, με χρόνο 1:36.22, ενώ ο χρόνος του είναι και όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών. Ο Αναστάσιος Μυλωνάκης του ΑΝΟ Αργυρούπολης στα 50μ άπνοια έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Ανδρών με 14.37, ενώ ο Στυλιανός Μαμούνης του ΑΟ Αιγαίου, με χρόνο 44.64, έπιασε όριο για το Παγκόσμιο Νέων. Για την ίδια διοργάνωση όριο έπιασε και ο Ντέιβιντ Μεχιλάι από τα Δελφίνια Περιστερίου στο ίδιο αγώνισμα, με χρόνο 44.87. Η Χριστίνα-Ιωάννα Σκυλουράκη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στα 400μ υποβρύχιο, με χρόνο 3:16.90.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Σαλταμανίκας, ανέφερε: “Η πρώτη ημέρα των αγώνων κύλισε με επιτυχία, καθώς αρκετοί αθλητές πέτυχαν όρια για τα Ευρωπαϊκά και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ενώε είχαμε και ένα Πανελλήνιο ρεκόρ. Οι αθλητές βρίσκονται σε καλή κατάσταση και περιμένουμε την αυριανή ημέρα να επιτευχθούν ακόμη περισσότερα όρια”.

Οι αγώνες συνεχίζονται την Κυριακή (24/3), με ώρες έναρξης των αγώνων τις 09.00 και 16.40.

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA