Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας Τάσος Μυλωνάκης αναδεικύεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή, σε επίπεδο Ανδρών, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης όλων των κατηγοριών, που γίνεται στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου για την περιφέρεια Νότιας Ελλάδας.

Ο Μυλωνάκης (αθλητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης), κατά την τρίτη ημέρα των αγώνων (Σάββατο 8/8) πρώτευσε και στα 50 μ. επιφάνεια με επίδοση 15.22, που αποτελεί Πανελλήνιο ρεκόρ Ανδρών, ακόμα ένα στους συγκεκριμένους αγώνες για τον διακεκριμένο κολυμβητή, αλλά είναι και όριο για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, που θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου στο Λιλιάνο της Ιταλίας.

Πολύ καλός επίσης ο Χρήστος – Ιωάννης Μπόνιας του ΝΟ Αμφιθέας, στα 50 μ. διπλά πέδιλα, με 19.04, έπιασε και σε αυτό το αγώνσιμα το όριο για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Ανδρών – Γυναικών του Λιλιάνο.

Από τους πρωταγωνιστές και ο νεαρός Γιώργος Κατσουκαλάς των Δελφινιών Περιστερίου, ο οποίος στα 50 μ. επιφάνεια, με 16.45, έπιασε όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων του Λιλιάνο. Η επίδοσή του αποτελεί και Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων.

Οι αγώνες του απογευματινού προγράμματος του Σαββάτου (8/8) διακόπηκαν λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που εξελίχθηκε σε καταιγίδα στο Χαϊδάρι. Όσα αγωνίσματα δεν έγιναν, θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή (9/8), τελευταία ημέρα των αγώνων για τη περιφέρεια Νότιας Ελλάδας, λίγο μετά το τέλος του πρωϊνού προγράμματος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: koe.org.gr

Facebook Comments