Παναθηναϊκός: Επιδιώκει αλλαγή λέβελ με τον Νίκο Κουρούβανη!

by Aquafeed 24

Με συντονισμένες κινήσεις, ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να ολοκληρώσει άμεσα το ρόστερ του ενόψει της νέας χρονιάς και σιγά-σιγά οι μεταγραφικές υποθέσεις ή οι ανανεώσεις κλείνουν για το τριφύλλι που θέλει να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατό την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο στόχαστρο της ομάδας του Δημήτρη Μάζη, πέραν των Νίκου Παπασηφάκη και Απόστολου Γεωργαρά, βρίσκεται ακόμη ένας κορυφαίος Έλληνας αθλητής με υψηλή ποιότητα και παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο. Ο Νίκος Κουρούβανης είναι η περίπτωση που απασχολεί έντονα τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24 και σε περίπτωση που οι δυο πλευρές τα βρουν, οι «πράσινοι» θα ενισχυθούν σημαντικά με έναν πλήρη αθλητή που μεγάλωσε στα σπλάχνα του ΝΟ Βουλιαγμένης και γνωρίζει τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού.

Ο Κουρούβανης έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια την ποιότητα του, ήταν εκεί στις μεγάλες πορείες της Βουλιαγμένης, ειδικότερα πέρυσι όπου ο ΝΟΒ έφθασε στα ημιτελικά του Champions League. Εάν τελεσφορήσει η υπόθεση, ο Κουρούβανης θα αποχωριστεί για πρώτη φορά τη Βουλιαγμένη και θα προσφέρει τος υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό, όντας ικανός να βοηθήσει πολύπλευρα και κυρίως στη δεξιά πλευρά, με αξιόπιστο σουτ από απόσταση και οργανωτικές ικανότητες με τη μπάλα στο χέρι.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA