Παναγιώτης Βελέντζας: «Σπουδαίο ξεκίνημα από τον Απόστολο και τόνωση εν όψει Μελβούρνης»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Ο Απόστολος Χρήστου ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του με το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ ύπτιο, στο μίτινγκ της σειράς του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου της FINA στο Βερολίνο και ο προπονητής Παναγιώτης Βελέντζας κάνει τον απολογισμό στον πρώτο αγώνα της σεζόν, με τις δηλώσεις του στο apexsports.gr:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Αποστόλου σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ένα χάλκινο μετάλλιο και μια τέταρτη θέση σε ένα τόσο ανταγωνιστικό μίτινγκ είναι πάρα πολύ σημαντικές και αποτελούν ένα σπουδαίο ξεκίνημα για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Οι επιδόσεις του (οι χρόνοι), εξάλλου, είναι πολύ καλές για τη συγκεκριμένη περίοδο και για το στάδιο της προπονητικής στο οποίο βρισκόμαστε. Ελπίζουμε σε ανάλογα και καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Ιδιαίτερα, εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 25άρας πισίνας στη Μελβούρνη (13-18/12), φαίνεται ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και τονώθηκε το ηθικό και η ψυχολογία του. Άλλωστε, σας το είχα πει, ο αγώνας μας εδώ αποτέλεσε μια καλή προετοιμασία γι αυτή την κορυφαία διοργάνωση του χειμώνα σε 25άρα πισίνα»

Πηγή: apexsports.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA