Μια ομάδα – μια γροθιά. Μαζί στα δύσκολα, μαζί βεβαίως και στις επιτυχίες.

Η κόρνα της λήξης του τελικού που έφερε την Εθνική ομάδα της Ελλάδας στον αυριανό (27/08) τελικό, γιορτάσθηκε αναλόγως: με βουτιά στη πισίνα, με αγκαλιές, με φιλιά, με τον κόσμο να αποθεώνει τα κορίτσια και όλο το επιτελείο.

Ο Γιώργος Τσόκας όπως κάνει μετά από κάθε αγώνα. Τίς μάζεψε γύρω του, είπε δυο τρεις κουβέντες και μετά η ιαχή «Ελλάς Ελλάς».

Δήλωσε ο κόουτς: «Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, είχαμε μελετήσει πάρα πολύ καλά την Αυστραλία, θέλαμε οπωσδήποτε αυτή τη νίκη για να μας βγάλει στον τελικό. Από την αρχή προσπάθησα να κρατήσω χαμηλούς τους τόνους γιατί έτσι έπρεπε να κάνουμε. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτά τα παιδιά και σε αυτή την ομάδα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, και πραγματικά το αξίζουν. Θα πάμε τώρα στο ξενοδοχείο, έχουμε μελετήσει την Ουγγαρία που νομίζω θα προκριθεί, ήμουν σίγουρος με τη Αυστραλία και αύριο θα το απολαύσουμε όλοι μας».

Η Ευτυχία Κωνσταντοπούλου απέκρουσε δυο πέναλτι, και ήταν γενικά άγρυπνος φρουρός της εστίας μας: «Είμαι πολύ χαρούμενοι που οι κόποι μας τόσους μήνες ανταμείφθηκαν- είπε. Τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει, το εισιτήριο για τον τελικό πήραμε μόνο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που κάθε μέρα έχει αυτή τη συγκλονιστική παρουσία. Μας βοηθάει πάρα πολύ. Και εκείνοι συμμετέχουν στον αγώνα».

Πηγή: koe.org.gr

Facebook Comments