Πάλεψε μέχρις εσχάτων και μπορεί την πρόκριση η Βουλιαγμένη!

by Aquafeed 24

Αποφασισμένη να «πουλήσει» ακριβά το «τομάρι» της ήταν η Βουλιαγμένη, η οποία πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση στη Ρωσία, όμως ηττήθηκε με 11-10 από την Κίρισι.

Η διαφορά του ενός γκολ δεν είναι απαγορευτική για την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου που στην Αθήνα στις 9 Μαρτίου θα επιδιώξει να αποκλείσει την δις πρωταθλήτρια Ευρώπης, την οποία από σήμερα έβαλε σε… σκέψεις και της προσέθεσε άγχος!

Σε περίπτωση, λοιπόν, που η Βουλιαγμένη στην Ελλάδα καταφέρει να κερδίσει με δύο γκολ και πάνω θα πάρει αυτή την πρόκριση, ενώ αν κερδίσει με ένα το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ θα κριθεί στα πέναλτι.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πήρε το προβάδισμα στην αρχή του αγώνα (3-5), διατηρώντας το στο ημίχρονο (5-6). Στην τρίτη περίοδο, η Κίνεφ μείωσε σε 10-9 και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 11-10. Πρώτες σκόρερ του αγώνα ήταν η Σιμάνοβιτς για τη Ρωσική ομάδα και η Χαραλαμπίδη του ΝΟ Βουλιαγμένης, με 4 γκολ.

ΚΙΝΕΦ ΚΙΡΙΣΙ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11-10

Τα οκτάλεπτα: 3-5 , 2-1 , 4-4 , 2-0

Κίνεφ Κίρισι: Καρνάου, Ζούμπκοβα 3, Προκοφίεβα, Σιμάνοβιτς 4, Ντιατσένκο 1, Κρίμερ 2, Καμζάεβα, Κιρίλτσεβα, Ιακούσεβα, Σομπόλεβα, Ιβάνοβα 1, Ρίζκοβα, Σμίκοβα

ΝΟ Βουλιαγμένης: Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 4, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 1, Νίνου Ε., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου, Ράνεϊ 3, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA