Παλαιό Φάληρο: Μαζικές ανανεώσεις ενόψει της νέας σεζόν

Στο Παλαιό Φάληρο προχώρησαν σε μαζικές ανανεώσεις παικτών που στήριξαν την ομάδα, με το ρόστερ να έχει σχεδόν κλείσει.

by Μάνος Φυρογένης

Τα κομμάτια του παζλ συμπληρώνονται προσεκτικά ένα προς ένα στο Παλαιό Φάληρο που θα παλέψει για μία πορεία εφάμιλλη της περσινής, με την 8η θέση να αποτελεί το… ταβάνι της ομάδας. Και όπου βγει.

Τα οικονομικά μπορεί να είναι κάπως «σφιχτά», όπως και στην πλειονότητα δηλαδή των ομάδων στο χώρο, πλην όμως στο Παλαιό Φάληρο είναι… νοικοκύρηδες και έχουν ως προτεραιότητα την κάλυψη των υποχρεώσεών τους. Με γνώμονα αυτό, ο Κώστας Βαμβακάρης τα έβαλε κάτω και σχεδίασε την επόμενη μέρα του τμήματος υδατοσφαίρισης, με την περσινή πορεία να αποτελεί οδηγό.

Μετά τις ανανεώσεις των Καρακάση, Τσαν, Λεμπέση και Καλή στο Ρέστειο θα παραμείνουν τη νέα χρονιά και τέσσερις αθλητές που στήριξαν την ομάδα, μπορούν να προσφέρουν λύσεις και αυτό τους αναγνωρίζεται. Νίκος Κοντονής, ο συνονόματός του Γαλάνης, Δήμος Κυπραίος και Παναγιώτης Μαγκιώρης θα φορούν και τη νέα χρονιά το σκουφάκι του Παλαιού Φαλήρου.

Στις παραμένοντες έρχονται να προστεθούν οι Μπάσελ, Γρηγοριάδης και Γκαράνης που έγιναν μέρος του συνόλου ενώ οσονούπω αναμένεται να κλείσει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς με… φρέσκο αίμα και ενώ βρισκόμαστε στις αρχές του Ιουλίου και πολλές ομάδες ακόμα ψάχνονται.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA