Παλαιό Φάληρο: Έκλεισε με τη δυάδα των ξένων – Παρέμεινε ο Ογκουζτσάν

Ο Κώστας Βαμβακάρης κατέληξε στην δυάδα των ξένων με την οποία θα πορευθεί τη νέα σεζόν!

by Μάνος Φυρογένης

Τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους και το Παλαιό Φάληρο έχει καλύψει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της επόμενης περιόδου από πολύ νωρίς. Η περσινή πορεία γέμισε με φιλοδοξίες τους ανθρώπους της ομάδας, ο Κώστας Βαμβακάρης έμεινε στη θέση του ακλόνητος (και πως να μην συμβεί αυτό) για να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του και το ρόστερ συμπληρώνεται με μεγάλη συνέπεια.

Οι Παλαιοφαληριώτες μετά την παραμονή του «μπομπέρ» Νίκου Καρακάση, του αρχηγού Φοίβου Καλή, του ταλαντούχου Διαμαντή Λεμπέση και την ενίσχυση με τους Γκαράνη και Γρηγοριάδη, κατέληξαν και στη δυάδα των ξένων με την οποία θα πορευθούν από τη νέα αγωνιστική περίοδο σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24.

Ο ένας είναι το τουρκικό «τανκ» στα δύο μέτρα που δεν το κουνάει… ρούπι από το Ρέστειο Κολυμβητήριο. Ο Ογκουζτσάν Τσαν αποτέλεσε πολύ σημαντικό «γρανάζι» της πορείας του Παλαιό Φαλήρου την περασμένη σεζόν. Ένας πολύ δυναμικός φουνταριστός που δεν μπορείς να τον κάνεις καλά εύκολα. Γνωρίζει άριστα πως να βάλει το σώμα του είτε για να κερδίσει ποινές είτε για να γυρίσει και να εκτελέσει. Δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότερες ομάδες έπαιζαν χαμηλά ζώνη το Παλαιό Φάληρο όταν ήταν εκείνος στην πισίνα.

Παρά την επιβλητική του σωματοδομή, ο Ογκουζτσάν Τσαν αποτελεί και έναν εξαιρετικό χαρακτήρα που δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα και κουβαλά μόνιμα μαζί του ένα χαμόγελο. Πολύ σημαντική εξέλιξη για το Παλαιό Φάληρο στην προσπάθεια που κάνει για το βήμα παραπάνω από τη νέα σεζον.

Ο έτερος ξένος της ομάδας όμως δεν θα είναι ο Βίτορ Πάβιτσιτς. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα «πονούσε» στην άμυνα φουνταριστού μετά την αποχώρηση του Αλεξάνδρου Παπαδημητρίου και του Ανδρέα Φλώσου και αυτό το κενό έσπευσαν να καλύψουν στο Φάληρο με τον… σταρ της Αιγύπτου το 2020 κατά FINA.

Ο λόγος για τον Μπάσελ (Bassel Amr Mahmoud Sharafeldin), ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Άρη αλλά στη θέση του φουνταριστού. Ο 24χρονος Βορειοαφρικανός (γεννηθείς το 2000) βοήθησε σημαντικά την ομάδα του Κώστα Παυλίδη αυτή τη διετία στη Θεσσαλονίκη, ήρθε η ώρα να δοκιμάσει την τύχη του και στη μεγάλη κατηγορία. Εκεί δηλαδή που προοριζόταν και ο Άρης,.

Διεθνής φυσικά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ο Μπάσελ κατηφορίζει στην Αθήνα και γίνεται μέλος του Παλαιού Φαλήρου για τη θέση του αμυντικού ενώ μπορεί να αγωνιστεί και αριστερά.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA