Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου 2025: Διοργάνωση… μαμούθ διάρκειας 24 ημερών

Πάνω από τρεις εβδομάδες αναμένεται να διαρκέσει το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Σιγκαπούρη.

by Μάνος Φυρογένης

Μπορεί το Παρίσι να πλησιάζει και με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε συλλογικό επίπεδο όλα τα βλέμματα να στρέφονται πλέον προς την… Πόλη του Φωτός, παρόλα αυτά οι εξελίξεις για τα επόμενα τρέχουν.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου θα διεξαχθεί στη Σιγκαπούρη το καλοκαίρι του 2025 και ετοιμάζεται διοργάνωση μακράς διάρκειας. Όπως ανακοινώθηκε από την World Aquatics και τη διοργανώτρια αρχή, οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 11 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου στο “Singapore Sports Hub”, το οποίο περιλαμβάνει κολυμβητικό κέντρο μεταξύ άλλων.

Περισσότεροι από 2.500 αθλητές και αθλήτριες από 210 χώρες αναμένεται να αριβάρουν στη Σιγκαπούρη, συμμετέχοντας σε όλο το εύρος των 76 αγωνισμάτων του υγρού στίβου (κολύμβηση, υδατοσφαίριση, καλλιτεχνική κολύμβηση, καταδύσεις, κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας, high diving).

Η διοργάνωση του 22ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου είχε δοθεί αρχικώς στο Καζάν παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να καταστεί εφικτό λόγω της τιμωρίας της Ρωσίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη World Aquatics (@world_aquatics)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA