Παγκόσμιο πρωτάθλημα: Στην Μάλτα η Εθνική Παίδων!

by Aquafeed 24

Στην Μάλτα βρίσκεται η Εθνική Παίδων για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 24 Ιουνίου. Η ελληνική αποστολή «πέταξε» με πτήση της AEGEAN με μεγάλο στόχο μια ακόμη διάκριση. Αξίζει να σημειωθεί σύμφωνα με πληροφορίες κυβερνήτης του αεροσκάφους ήταν ο Χρήστος Αρνοκούρος, ενώ συγκυβερνήτης ο Αλέξανδρος Αντώνοπουλος.

Δύο άνθρωποι του χώρου ένωσαν τις δυνάμεις τους για λογαριασμό της Εθνικής Παίδων αφού ο πρώτος είναι άνθρωπος της υδατοσφαίρισης και ο δεύτερος της κολύμβησης!

Στην ομάδα, που έκανε την πρώτη της προπόνηση στο κολυμβητήριο που θα γίνουν οι αγώνες, αμέσως μετά την άφιξη στο ξενοδοχείο, περιλαμβάνονται οι αθλητές: Δημήτρης Μπερδές, Δημήτρης Σάρρος (Παλαιό Φάληρο), Κωνσταντίνος Μπιτσάκος (ΓΣ Περιστερίου), Κοσμάς Πατσιλινάκος, Αχιλλέας Πιμπλής, Δημήτρης Χατζής (ΝΟ Βουλιαγμένης), Θεοδόσης Μότσιας (ΝΟ Λάρισας), Ηλίας Αγγελόπουλος, Άγγελος Λαμπάτος (ΝΟ Πατρών), Βαγγέλης Γεωρβασάκης, Σταύρος Ζουζούνης (ΝΟ Χανίων), Περσέας Πορτοκάλης (Παναθηναϊκός), Οδυσσέας Καρατζάς, Άγγελος Λεωνιδάκης, Δημήτρης Παναγιώτης Ράπτης (ΠΑΟΚ).

Τους συνοδεύουν, ο ομοσπονδιακός προπονητής Φώντας Λεμπέσης, ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος και ο Νίκος Φιλόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ, ως αρχηγός αποστολής. Μαζί τους και ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Μπιράκης.

Η Εθνική μας μετέχει στον 8o Όμιλο και κάνει πρεμιέρα κόντρα στη Ρουμανία αύριο Τρίτη (18/6, 18:45 ώρα Ελλάδας). Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν (19/6, 12:30) και τη διοργανώτρια Μάλτα (20/6, 20:00).

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA