Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Ντόχα: Στην 6η θέση οι Πλατανιώτη – Μαλκογεώργου και η αγωνία συνεχίζεται!

Η πρόκριση στο Παρίσι δεν απέχει πολύ για τις δύο Ελληνίδες αθλήτριες, ωστόσο πρέπει να υπάρξει αναμονή 24 ωρών για την... επισφράγιση του εισιτηρίου.

by Aquafeed 24

Ώρα τελικού για τις Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου στο ελεύθερο ντουέτο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, με μεγάλη αγωνία για τις ίδιες τις αθλήτριες, καθώς κρινόταν εν πολλοίς η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας δουλέψει σκληρά για να παρουσιάσουν μια αρμονική χορογραφία την κατάλληλη στιγμή.

Οι Ελληνίδες αθλήτριες κατάφεραν να πετύχουν 236.7834 βαθμούς στον τελικό και πανηγύρισαν τη βαθμολογία τους, με τα κορίτσια ωστόσο να μην κατακτούν την απευθείας πρόκριση (τουλάχιστον… επίσημα) στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επομένως η αναμονή και η αγωνία συνεχίζονται. Η πρόκριση στο Παρίσι δεν απέχει πολύ για τις δύο Ελληνίδες αθλήτριες, ωστόσο πρέπει να υπάρξει αναμονή 24 ωρών για την… επισφράγιση του εισιτηρίου. Ο τελικός στο ελεύθερο πρόγραμμα του ομαδικού θα κρίνει τις υπόλοιπες προκρίσεις την Παρασκευή.

Η Κίνα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 250.7729, ενώ μεγάλες κερδισμένες ήταν η Ολλανδία και η Μ. Βρετανία με 250.4979 και 247.2626 αντίστοιχα, με τις Ολλανδές και Βρετανές να εξασφαλίζουν την πρόκριση στο ντουέτο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Περισσότερα σε λίγο…

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA