Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Ντόχα: Ο τελικός της Φουκούοκα εκτός τετράδας!

Ουγγαρία και Ελλάδα έμειναν εκτός ημιτελικών!

by Aquafeed 24

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ντόχα: Με το Μαυροβούνιο για τις θέσεις 5-8 η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών!

Πάλεψε σκληρά για να διατηρήσει την παράδοση των τελευταίων ετών, αλλά στις λεπτομέρειες δεν κατάφερε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών να προκριθεί στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα, ενώ ψυχρολουσία γνώρισε η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ουγγαρία που έμεινε εκτός ημιτελικών από τους φοβερούς Γάλλους. Ο τελικός της ίδιας διοργάνωσης στη Φουκούοκα, λίγους μήνες πριν, μένει τώρα… εκτός τετράδας, σε μια απόδειξη ότι ο αθλητισμός είναι ακριβώς έτσι και αυτή είναι η ομορφιά του.

Η Ελλάδα ηττήθηκε στο φινάλε με σκορ 10-11 από την Ιταλία το απόγευμα της Τρίτης και θα συνεχίσει την πορεία της στη διοργάνωση για τις θέσεις 5 έως 8. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο, εκεί όπου θέλει τη νίκη και μια καλή εμφάνιση, για να διεκδικήσει εν συνεχεία την καλύτερη δυνατή θέση που είναι η 5η. Στο έτερο παιχνίδι των θέσεων 5-8, η Σερβία θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία.

Όσον αφορά τα ημιτελικά, πέρα από την Ιταλία που προκρίθηκε επί της Ελλάδας, στις «4» καλύτερες ομάδες του κόσμου πέρασαν η Ισπανία, η οποία επικράτησε 15-12 του Μαυροβουνίου, η Κροατία που ύστερα από ένα μεγάλο ντέρμπι κέρδισε με 13-15 τη Σερβία σε ένα παιχνίδι όπου διαιτητής ήταν ο Έλληνας, Γιώργος Σταυρίδης, ενώ το τελευταίο εισιτήριο για την τετράδα πήρε η Γαλλία, η οποία σόκαρε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Ουγγαρία, αφήνοντας την εκτός τετράδας, σε μια αναμέτρηση με φοβερό φινάλε.

Οι ημιτελικοί του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα: 

Ισπανία – Ιταλία

Κροατία – Γαλλία

Θέσεις 5-8: 

Ελλάδα – Μαυροβούνιο

Σερβία – Ουγγαρία

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA